Nonii pitää taas kommentoida erinäisiä asioita.

Hesarissa oikei tänää kerrottii, et ruotsalaiset nais-asiaintoilijat on kehottaneet joka iikkaa boikotoimaan Lindexiä. Ku on nii vitun epistä, ku Stokmanni osti Lindeksin ja nyt Lindeksin hallituksessa ei oo enää yhtää naista, vaikka enne oli kolme! Voivittu, ensinnäki miks siellä pitäs olla naisia? Ai siks ku siellä kaupassa myyää jotai paskarättejä naisille? Vai siks et se olis tasa-arvoo? Onko tasa-arvo sitä että väkisin pidetää jotai kiintiöpaikkoja, vaikka toiset (miespuoliset) olis parempia siihe pestii?

Ja toiseksee ni voivittu hahahahahaha alampa oikei Lindex-boikottii samantei! Tää on just näitä hooämmän ja seppälän kanssa samassa kategoriassa olevia laatuputiikkeja, joissa ei myydä yhtikäs mitää, mitä viittis päällensä laittaa. Oon ehkä kerran ostanu Lindeksistä sukat ja niihinki tuli reikä.

Nojoo mutta sitten rakkaaseen urheiluteemaan. Tuossa alkuviikosta valittiin taas vuoden urheilija. Tää tietty herättää kaikissa urheilu- (ja muittenkin alojen) eksperteissä aina suuria tunteita, ku just se VÄÄRÄ taas sai sen kultasen kiekon. Voivittu sentää, mitä sitte. Miten muka eri lajeja ylipäätää voi ees verrata toisiinsa? Yks heittää kepin nii kauas ku jaksaa, toine suksii kieli vyön alla koko talven pitkin mettiä ja kolmas ajaa kusipäässä autolla ympyrää.

Ni nytpä oli asiaan tietenki taas tartuttu Keskisuomalaisen tekstari-mielipidepalstalla (ja kehitetty tää iha uuden karhee virsi) että siis haloo miettikää vaa kuinka paljo paremmi Körnholmi ja Raikkone tunnetaa maailmalla, ku vertaa johonki junttii keihäänheittäjää!!! No niimpä taas, taisi vissii mielipidenikkarilta taas unohtua että tää palkintoha oli Suomen vuoden urheilija. Ei siis esim. maailman vuoden suomalainen urheilija. Ja toiseksee voi saatana sentää taas, ku pitää aina kuvitella et maailmalla kyllä ralli- ja forkkejätkät o hirmu tunnettuja. Maailma kun on vähä muuallaki ku Saksassa. Meeppä jonnekki Kongoo kysymää kuka o Suomen tunnetuin ja eniten paras julkkis. Kaikki tuntee tottakai.

Ainii tästä tuliki vielä mielee, että välillä näkyy unohtuvan muutenki et missä ollaan. Et yks jos toinenki sankari kertoo suureen ääneen lähtevänsä Eurooppaan! Siellä Euroopassa sitte tehää kaikkee kreisii, vallotetaa markkinat ja muutenki ollaa paljo enemmän ku Suomessa, joka ilmeisesti kuuluu ainostaan fennoskandiaan.

Täältä tähän.