Oho, oon taas unohtanu kirjottaa tärkeitä ajatuksia!
Mutta kaikelle on (aina olemassa) hyvä selitys, nimittäin trendikäs ylimenokausi!

Nuorena plikkana jo opin, että syksyn SM-kisojen jälkee laitetaa nastarit naulakkoo (tai siis jätetää ne siihe muovipussii mihi ne on viimesissä kisoissa pakattu - ja kaivetaa ne sitte keväällä sieltä samaisesta kassista esii ja ihmetellää, et mikäs on kun nää balsamoidut töppöset ei meinaa mahtua jalkaa!) ja vietetää pari viikkoo siestaa. Ja uus harjotuskausi alkaa viikolla 40. Tosiaan, taannoin Vuokatissa käydyn koitoksen jälkee ei varsinaisesti lenkille lähtemine oikei maistunu, ni heti tulee parempi mieli siellä sohvalla maatessa, kun voi nimittää sitä vätystelyä urheilutermein tuikitarpeelliseks ylimenoksi!

No ylihän se tosiaan meni. En meinannu saaha itteäni ylös sieltä sohvalta, en saatana millää. Etenkää juoksemisesta ei oo meinannu tulla yhtikäs mitää. No onneks sentää aina toimii vanha kikka, et jos ei meno muuten maistu, ni keksii jonkun kohteen, jossa pitää käyä, ni sit on ikäänkuin syy mennä ulos.

Ens'mäinen syy oli Pirunkellari!

piru%203-normal.jpg

Toinen, aina toimiva, oli Holmenkollen.

oslo-normal.jpg

Käväsin tuossa männä viikolla taas Oslossa ja ehkä siellä olis jotai muitaki paikkoja mihi mennä, mut jostain syystä pitää aina letti sojossa painella suoraa Holmenkollenille. Tällä kertaa olin ottanu oikei aikasemman lennon, et ehtisin ennen pimeen tuloa juosta siellä poluilla. Luonnollisestiki lento oli tunnin myöhässä, joten hieman tuli kiire. Ja hieman tais myös tulla pimeekin.

holmen-normal.jpg

Onneks olin jo kotoa lähtiessä laskeskellu, et tähän aikaan vuodesta Oslossakin on lokakuu, joten pakkasin lenkkareitten lisäks lampun matkaan. Joten lenkura oli lopulta varsin onnistunu, kestoltaa reipas puoltoista tuntia. Seuraavana aamuna tein vähä töitä ja sitte taas kiireesti kohti kotia. Viikonloppuna oli sitte ajatuksena juosta syksyn kunniaks vähä pitempi lenkura, mut talvi yllätti! Ja lumen syytä tai ei, jostain syystä askel on nykyää nii raskas, ettei siitä tullu oikei yhtää mitää.

No jos ei juoksu kulje, ni yhtä hohdokasta meno on myös kuntoilusalin puolella! Ja kun kaikkia tietenki kiinnostaa miten se kispe oikei siellä podaa, ni otetaampa ote esim. eilisaamusta.

klo 6:40 K lähtee polkemaan kohti Jyväskylän keskustaa, etäisyys 7 km
klo 7:15 K aloittaa painonnoston

  • Ensin rinnallevetoja, ai saatana että onki painava kuorma!
  • Sitten maastavetoja, ai saatana että on painava lasti!
  • Sen jälkeen leuanvetoja, ai saatana että on painava ruumis siinä käsien jatkeena
  • Sitte toes-to-bar:eja, ai saatana että on painavat varpaat
  • Lopuks vielä jotain muita muuveja, jotka tuntu melko yhteneviltä yllä kuvailtujen liikkeiden kanssa

klo 8:00 K lähtee polkemaan takaisin kotiin, ai saatana että on raskas polkee!

Eli hirmu hyvin ja helposti on sujunu urheilut viime aikoina! <3

Mutta nyt kakkakello kilkkaakin jo siihen malliin, että on mentävä. Hilirimpsis!