Noniin hiphei taas. Jouluna tuli ihan hieman verran taas syötyä suklaadia. Ja kuten edellis-kirjotelmassa lupasinkin, sohvalla tuli maattua myös melkolailla rohkeita määriä. Voiettä oli hienoo. Mummolassaki kerkesin käyä tanssimassa kuusen ympärillä ja taisin sielläki muutaman suklaatikonfliktin suuhuni laittaa. Jos kohta olinki olevinani helvetin rejpas ja kävin joulun kunniaks muutaman kerran vähä retkihiihtelemässä. Eilen sitte onneks tuli viimei mitta täytee ja suklaatipuoti meni kiinni. Ja lenkkivaatteet päälle. Jo maistu hiihtämine taas mainiolle. En oo tosin uskaltanu käyä vaa'alla tutkimassa elopainoo, jos tässä ensi viikon hiihtää ni saa vähä kaunisteltua lukemia.

Mutta kohtaha onki uusvuos ja aika keksiä kaikkia mahtavia lupauksia ja suunnitelmia mitä voi sitte olla koko ensvuoden toteuttamatta. Vuos sittehä lupasin että aion vetää 20 leukaa, että heilahtaa. Noniin. Ilman muuta. Koko vuosi on menny salilla ilman minkää sortin ajattelua tahi tavotteita (ja unohin tietenki sen hienon ohjelman, jonka avulla tää tavote pitäs saavuttaa), joten ennen joulua intensiivis-leuanveto-treenin jälkee tuloksena sain 6+5+4+4, eli melkei. Mut se 20 piti oikeesti vetää kerralla, joten se siitä. Toinen vuoden 2009 nerokas ideaha oli osallistua seikkailukisoihi ja tietenki nuijia kaikki entiset (ja nykyset) mestarit samantei. Juujuu. Itsehä oon taas tietenki syytön, koska ehämmää voinu osallistua ku seikkailijapari oli jossai Alaskassa retkikuntailemassa koko kesän. Ja syksyllähä oliki sitte nii kylmä ja pimeetäki. Ja sato. Hahahah.

No mutta nythä noi entiset haaveet voiki jo unohtaa ja keksiä taas uusia kusetuksia, joihi muka ensvuonna pystyy. Kuha vaa vähä oottelee. Ja tosiaan ku viimme kesänä innostuin siitä pyöräsuunnistuksesta, mut välillä se oli vaikeeta polkee vimmatusti menemää, ku polulle on laitettu kaikenmaailman esteitä ja kaatuneita puita ja jyrkänteitä. Ni onneks näinki videon, josta voi tottatosiaan inspiroitua ja hakee vähä mallia siihe omaan ajamiseen. Kas täällä (parhaat triksit alkaa jossain 1:20 kohalla). Voi mahtavuutta. Tuollei sitte ens kesänä!

Mutta nyt pitää äkkiä lopettaa, tuolla kun on kuulemma ruokaa tarjolla! heivain.