Noniin ja terveisiä vaan täältä suurkaupungista. Tässähän nyt justiinsa eile Jyväskylä ei enää ollukkaa Jyväskylä, vaan Uusi Jyväskylä. Ja kappasvaa, yhessä yössä tuliki muutettua likimain megalopoliin, ollaan nimittäin tätä nykyä Suomen seittemänneks suurin kunta ja asukkaitaki het 130 000. Kylläpä nyt Kuopiota vituittaa! haha
Uuden Jyväskylän nettisivujen mukaan Uusi Jyväskylä "asettuu Suomen kaupunkiseutujen neljän-viiden kärkijoukkoon" ja kaikenlisäks "Uusi Jyväskylä on entistäkin vahvempi koulutuskaupunki, kulttuurin ja kaupunkisuunnittelun sekä uuden teknologian kaupunki".
Voivittu mitä?
Miten asetutaan kaupunkiseutujen neljän-viiden kärkijoukkoon?
Ja voiko olla mikää enää hienompaa, kun asustella entistä vahvemmassa kaupunkisuunnittelun kaupungissa?
No ehkäpä se, että nykyää tavantallaajan asioita ei hoitelekkaa enää mikää perusvaltuusto, vaan supervaltuusto! hahahahah voi saatana taas että.
Tätä supervaltuustoo hehkutettii jo koko syksy ja nyt se salettii ratkoo kaikki ongelmat ja kohta vaan danssitaan ruusuilla aamusta iltaan.

Ja ei siinä vielä kaikki. Uuden Jyväskylän kaupunginjohtaja jo kerkeski uudenvuodenpuheessaan hehkuttaa tätä uutta autuutta.
"Kaikki uuden Jyväskylän asukkaat ovat ensi hetkestä alkaen täysivaltaisia kaupunkilaisia.
Nyt hermoja hyväilevä uni ja tavoite uudesta Jyväskylästä toteutuu. Kaikki on valmista ja uusi vuosi 2009 voi tulla ja uusi Jyväskylän kaupunki on valmis käynnistämään toimintansa kaupunkilaistensa parhaaksi"
Kaupunginjohtajan puheen lisäksi uudenvuodenyötä juhlisti myös kaupungintalon seinustalla kiipeävä parkour-ryhmä.

hahahahahaha

Noniin sitten pitää vielä poiketa musiikkimaailmaan. Kun tuossa ennen joulua ratkes taas Aidolssi ja voittajalle pitää tietenki väsätä aina joku ihan paska piisi, jonka voi sit heti seuraavana aamuna käyä vetämässä nauhalle, ni saahaan levy loppuviikosta kauppoihi. Ni voivittu, voiko enää paskempaa piisiä olla, ku tää nerokkuutta hipova kyhäelmä Don't come back insomnia? Siis insomnia. Unettomuus.
Voivittu että taas. Onkoha siellä piisinikkari päättäny, et nytpä laitan piisin nimeen jonku jännittävän ulkomaankielisen sanan, jota suurin osa suomalaisista ei  ymmärrä, mut ne salettii aattelee et se kuulostaa hienolta. Ja kaikenlisäks voinki antaa tolle voittajalle tän paskimman piisin jonka oon koskaan tehny, koska se  ei ees voi kieltäytyä sen levyttämisestä ja kuitenki massit kilisee mun tilille.

Noniin, nyt taidankin pukeutua talviasuun ja lähteä ulos. Nyt jos koskaan on taas se aika, kun voi ruveta taas lenkkeilemään. Hejdå.