Moi

Kylläpä tässä on menty aallikosta epätoivon suohon ja takasin harjalle! Uskokaapa!
Kun on ikäänkuin kämppä kaupan, ni sillo olis ihan jeppis jee, ettei halkeis parketti tahi leviä vehkeet. Ni voi saatana tossa yks ehtoo ni astiainpesukoje alko vilkuttaa vaa kaikkia valoja ja pesuohjelma oli noin 15 sekunnin mittanen. Kylläpä siinä alko verisuonet ottassa tykyttää, että älä nyt saatana hajoo!
Joutu jo iha käsin diskaamaa muutaman haarukan, et sai ruokaa suuhu. Ja kyllä se riipi mieltä, että nytkö sitä pitää ostaa jolleki seuraavalle ihka uus koje! (tai siis oikeesti lähinnä tietty pohdiskelin, mitenkä sais huijattua, et juujuu kyllä se toimii!)
Ni mitä sitte kävikää, ku anto sille vehkeelle pari päivää aikaa? Ni yht'kkiä, sur-rrur! Kone lopetti mökötyksen ja alko taas tiskata niinku ei mitää! Jumalauta että ei ookkaa enne pesukonee käynnistymine aiheuttanu semmosia riemun hihkasuja.

No sitte meni pari päivää ja voi jumalauta, piti aamulla kahvipannu laittaa tulille ni eikö saatana soikoo hella alkanu vilkuttaa jotai koodimerkkejä ja kahvit jäi keittämättä. Sillo iski semmone, tiiättekö desavuu, että älä saatana nyt hajoo! Ja kyllä riipi mieltä, että kuinka saatanasti se uus liesitaso sitte maksaakaa.
No siinä kuitennii vilkku jotai koodikirjaimia, ni eiku ruusenleevin sivulle kattoo et mitä se salakieli tarkottaa. Ni voivittu, lapsilukko oli menny päälle! Ja sitte äkkiä ettimää näppäinyhdistelmää et miten sen saa auki. Ni ylläri et siellä oli ohjeet vaa johonki uudempaa mallii, jossa on enemmä niitä näppylöitä!

Ja sit ku en tienny nykysen mallin nimee, ni arvatkaapa mistä sen helposti löytää. Ni voivittu sieltä sen levyn alta. Pitääkö mun saatana sentää irrottaa se levy eka pöydästä, että saa lapsilukon pois?

Painoin kaikki kombinaatiot mitä on olemassa ja vielä takaperin ja sivuttain, mut ei se saatana auennu! Mutta sitte ku otin puhelimen (sen lapsilukon osasin sentää aukasta ominvoimin) ja pimputin valmistajan punasee puhelimee, ni jo alko tulla ohjetta. Ja ei menny kauaa ku kahvi poris minkä kerkes!

Ni ei mulla muuta, moi!