Trööt. Täällä taas.
Perkele ku ei ehi kirjotella tärkeitä mielipiteitään enää blokii, ku pitää tehä tiedettä nii saatanasti kaiket päivät. Oon semmone tiedenaine oikei!
Voisinkin valottaa hieman tätä erinomaisen mielenkiintoista tutkimustyötäni nyt kaikille kuulijoille. Eli jos tuossa ens kesänä Jyväskylässä vajoaa yks parkkihalli ja sen päällä oleva rakennelma, niin tiedätte sitten, et kyseisen viritelmän pohjatutkimukset ja kantavuusmitotukset on tehty ns. kisperin menetelmällä.
Suosittelenkin kaikille auton parkkeeraamista Jyväskylän junaradan pohjoispuolelle tästä päivästä lähtien.

Nojoo kävin sitte eile kipittämässä puolmaradoonin. Ni ensinnäki voivittu miksei kukaa varottanu et se on Varkaudessa. Siis Varkaudessa, jossa haisee se saatanan sellutehdas. Voijeesus mimmosessa paskanhajussa sitä pitiki sitte keuhkojaan ulkoiluttaa.
Ja toisekseen, ni munha piti juosta se alle kahteen tuntiin. Ni meni kaks tuntia ja yks minuuttia. Voivittu että nuiji. Ei auttanu ees 6 kilsan loppukiri, kun huomasin matkanvarrella, et nyt olis kiire.
Ja kolmannekseen ni voivittu että tuo asvaltilla juokseminen on paska laji. Lopetan sen tähän paikkaan ja palaan sinne, minne kuulunki. Eli tonne Laajavuoren mettään.
Oonkin jo kehitelly ittelleni uuden lajin, siitä lisää joskus toiste.

Niijoo ja menin sitte eilen huoltoasemalle, kun mun kliiåssa haisee paskalle, kun oon säilytelly siellä kaikenlaista. Kuten hempeän kevään tuoksuisia suunnistustossuja. Ni ajattelin sitte et ostan sieltä huoltoasemalta vunderpaumin, ni johan haisee taas ruusut autossa. Ni voivittu, eihä siellä ollu!
Mistäs niitä saatana saa, jos ei huoltoasemalta? Kyllähä sieltä kaikkea muuta saa, mut ei mitää autoiluun liittyvää.
Perkele.

Noniin sain äsken viimein vaihettua uuden ulkokumin fillariin. Oon tätä erinomaisen vaikeaa toimenpidettä harkinnu mielessäni viime kesästä lähtien. Sain sitä paitsi siitä kumista euron alennusta, kun se oli myyjän mielestä niin ruma. Hahahah.
Nyt siis ajelulle, adiås!