Ammuu!

Hupsvaan, oonki taas unohtanu kirjottaa tänne kaikkia tärkeitä ajatuksia. Mut ehämmää taas oo ehtiny, saati sitte jaksanu.

Nomutta talvi alkaa olla aikalailla paketissa. Viimenen Levin retki tuli tehtyä viikonloppuna ja Jyväskylässäkin alkaa ladut vetelemään viimesiä. Oonki tästä kevään tulosta innostunu ja käyny oikei juoksemassa! Viimeks tosiaan oon tainnu juosta lenkkiä joskus voivittu viime kesänä. Ja sen kyllä kieltämättä ens askelilla huomas. Mutta jo vain alkaa homma hiljalleen taas sujumaan. Tänään pistelin jo tossua toisen eteen ihan vinhasti, kun koitin keväisiä inttervalleja. Eihä mulla tietty oo mitää käsitystä et paljonko yhe pinkasun olis hyvä kestää, mutta yhteensä ku kipitti parikyt minuuttia kovaa, ni jos se vaikka edesauttas vauhdin lisääntymistä kauden edetessä.

Sitten ajattelin ottaa kantaa päivän polttaviin uutisiin. Nimittäi nyt oli taas valittu vuoden tärkein titteli, eli Vuoden turhin julkkis. Titteli meni iha hyvään osotteeseen, mutta itse olisin antanu ääneni V. Pimiälle. Siinä kanssa yks sankari, jonka elämä lehtien kansista päätellen kiinnosta iha joka iikkaa. Ja ihan perkeleesti, tottakai.

Tästä tuliki mielee, ku salilla aina soi joku radiokanava, jota en haluis kuunnella. Ni mikä helvetti nykyään radiossa oikei o, ku enää ei ne juontajat voi ite valmistella ohjelmaa ja kertoa sitte niitä juttuja ja soittaa musiikkia välii. Ni ehei ku vittu, hei soittakaa kaikki kuuntelijat tänne radioon ja kertokaa mitä teille kuuluu!!

Ja sit sinne soittaa aina jotai saatanan spedejä, joille kuuluu "noo emmätiiä...mitäs tässä". Ja sit keskustellaa näistä kuulumisista viis minuttia ja nauretaa kauheesti, ku on nii helvetin hauskaa. Onks tää nyt sitä interaktiivisuutta. Et kuus kertaa tunnissa joku taliaivo soittaa työajallaan sinne, voittaakseen jonkun voivittu pitsalahjakortin. Et voi mennä lounaalle! Eikö ne saatana vois tehä iha vaa töitä siellä töissään.

Missä on entisajan radio, jossa juontaja puhu ja kuuntelija kuunteli?

Ainii, sitte loppuu pitää osallistua Saaran valokuva-johonkin-haasteeseen. En muista tarkkoja ohjeita, mutta kuvan piti olla neljännessä kansiossa ja neljäs kuva. tms. No eihä mulla oo niitä montaa kansiota, saati sitte että osaisin laskea neljään, joten julkasuun pääseekin tuokiokuva Suomulta helmikuun alussa. Leikitää että oli neljäs päivä. Pakkasta oli kuitenki se kakskytneljä.

1238681740_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Juu heihei.