Noniin nyt on ollut kispenkin kotona taas telkkari auki, ku tulee yleisurheilua. Hieman tässä jännityksellä ootellaa et näkyykö keihäskisat, ku en oo tietenkää viittiny hommata dikipoksia. Mutta arvatkaapa taas mikä vituttaa. No tosiaa ku sinne MM-kisoihi on lähetetty niitä saatanan kaheksattoista olympialaiset kolunneita sankareita, jotka on kesällä kerran saanu ylitettyä nipinnapin sen B-rajan. Ja viimesen kolmen kauden paras tulos uupuu vaan kuus metriä siitä karsintarajasta. No sitten eiku vaan urheiluliiton piikkiin maailman toiselle puolen kisailemaan!

Sit tietenki pidetää lehdistötilaisuus, jossa uskotaan helvetisti omiin kykyihin. "Omalla täydellisellä onnistumisella ja osan suosikeista epäonnistuessa, on jopa pistesijakin (kaheksan joukkoon) mahdollista", Keijo uskoo. Voi vittu sentää. Tän lauseen voi myös esittää suomeks: "Normisuorituksella voin päästä sadan sakkiin"

No mutta se mikä on ollu tähä mennessä Osakan kisojen parasta antia oli kyllä naisten kympin loppukiri. Jumalauta ensin se mimmi kaatu siellä puolessa välissä kisaa ja kenkäki lens hevonvittuu. Sit se sama neiti meni ja kipitti viimesen kierroksen 60 sekuntiin! Kristus sentää! Hyvä ku Suomen parhaat 400 metrin juoksijat ees pääsee alle minuuttiin sitä kierrosta.

Mutta sitten asiasta toiseen. Tänäänhä on kesän viimene päivä. Voisinkin tehdä yhteenvedon sesongin annista, noin kesälajien suhteen.

  • Rullaluistelu: 1 kerran (Voivittu että mää muuten oon paska luistelemaan. Onneks vauhdilla voi paikata kaikki muut puutteet)
  • Pyöräretki: 1 kerran (Tästä ihastuttavasta ajelusta taisinkin mainita jo aiemmin)
  • Uinti: 6 kertaa (Innostuin omasta manaamisesta ja polskin ku viimestä päivää yhen viikon)
  • Suunnistus: 25 kertaa (Tää on vaa silkkaa hienoutta)
  • ½ maradooni: 2 kertaa (Jälkimmäine jopa melko onnistunut koitos)
  • Juoksu, punttis (Paskan hailee montako kertaa, näitä voi harrastaa ympär vuoden)
  • Töitä (Joka päivä, tää oli hienoo)

Noniin ja huomenna onki sitte syksy. Ja kispellä kuukaus aikaa saada dippatyö valmiiks.

Kuulemiin.