Voivitu enks mää just toissapäivänä manannu sitä saatanan "pasta-peruna-leipä" hokemaa, ni mitä tekee Suomen paras sanomalehti Helssingin Sanomat heti seuraavana aamuna? Oikei pääkirjotuksessa siteeraa tätä rimpsukkaa! Meinas aamukahveet mennä rinnuksille, että sinäkin saatana, pruuttukseni!

No ei siinä vielä kaikki, tänää on sitte oikei kotimaan sivuilla juttu onnellisesta perheestä, jossa myöskin pikkutenavat 11kk ja 2v karppaa! Nerokkuutta, kyllä niistä lapsista kasvaa skarppeja, ku oppivat jo pienestä pitäen juomaan sitä skermaa ja pekonia.

No onneks siihe loppuu oli laitettu myös tän kyseisen karppaajaperheen viikko-ostokset. Siinä oli listassa esim. muikkuja ja jauhelihaa ja pekonia ja 48 kananmunaa. Ja kilo panaaneja, kaks kiloo perunoita ja kolme levyä suklaatia!
hahahahaha voivittu, silkkaa nerokkuutta, sano. (Niin se Paavo Väyrynenki sano tekevänsä, et sit ku on karpattu tarpeeks ni otetaa vähä makeisia päälle! Ni saa parhaat puolet irti kaikista ruokavalioista)

Tää juttu tosiaan alkaa sanoilla "Vähähiilihydraattinen ruokavalio eli karppaus näkyy vartalossa, mutta se voi tuntua myös kukkarossa". Voisin myös mainita että normihiilihydraattinen ruokavalio ja lenkillä käynti näkyy vartalossa ja voi tuntua myös vaa'alla. Kävin eilen juoksemassa 2,5 tunnin lenkin ja elopainosta hävis 1,1 kg. Miksei Hesari halua tehä siitä juttua?

PS. Ainii, mähä oon nyt trendikkäin plokkari, ku mulle lähetettii (vihdoinki) tuotenäytteitä! Jotai proteiinipatukoita tuli, en muista minkä merkkisiä. Yhen jo söinki. Kauheen herkullista tietenki ja muutuin heti iha saatanan vahvaks! Eli lähettäkää ihmeessä lisää!

t. kispe