Tere.
Nonii tänää meni dippatyö painokoneeseen. Se on ihan positiivista.

Sitten asiaan. Oon tässä selaillu sisustusalan lehtiä ja voi saatana sentää taas. Tällä hetkellä on helvetin trendikästä että kyökki on tehty tummasta puusta ja kaapeissa pitää olla vähintää metrin mittane ripa. Ja vessan lavuaari pitää olla semmone lehmän syöttökaukalon näköne palju puisella tasolla.

969930.jpg

Ja vesi ei enää tietenkää tuu mistää hanasta vaan jostai saatanan avaruuskapselista.

969927.jpg969928.jpg

No mut onneks joku sentää säilyy, eli voivittusentää Marimekon kukkakuosi on aina yhtä trendikästä ja sitä pitää olla joka ikisen esittelykämpän verhoissa ja koristetyynyissä. Hahahahah voi saatana sentää. Voin luvata että sitä kuosia ei kispen kotona nähä koskaan.

Niijoo ja sitte siellä lehissä aina vertaillaan eri kodin objekteja, eli mikä kuppikalusto tai eteisen matto on nyt just eniten paras. Ni voivittu sielläpä oli vertailtu vessanpöntön pesemisharjoja. Hahahahaha saatana sentää se komein niistä makso toista sataa! PASKAHARJA! Hahahahahhahaha.
Semmone pitääki saada.

Jos joku ei tästä vielä haistellu ni oon tosiaa ollu vähä asuntoasioilla ja voisinki myös todeta että sillä saatanan kukkakuosilla on somistettu 80 % myynnissä olevista kämpistä. Ja todellaki monelle kämpälle olis enemmän eduks ku raijais ne sotkasta ostetut lastulevykirjahyllyt ja ikean itte kasatut kapistukset hevonvittuun ennen myyntikuvien räpsimistä.

Noniin heihei.