Oo, kevät on!

Ja on tässä vielä hieman tullu hiihdettyäki, joskin liistereiden ohella suksen pohjissa pitoa on varmistellu 5 sentin kerros kaarnaa ja neulasta. Hyvin on pitäny, sano. No mutta kävimpä myös lumikenkäin kera tutkimassa Huuhkajankierroksen talvisia maisemia männä viikonloppuna. Oli muute mahtavaa, sano toisen kerran!

No tää viikko meniki taas Oslossa (josta nyt ei varmaa eriksee tarvi sanoa et kuinka hauskaa siellä Norjassa aina onkaa) joten en ottanu yhtää kuvaakaa muistoks. Sen sijaan päkiät muistaa vieläkin, että kolme päivää tuli seisottua sen verran korkeet piikkarit jalassa, että villasukat lienee koreimmat tossut lähipäivinä. Ensviikolla sitte suunta Tukholman pääkaupunkii, jossa varmaa voi jo bongata ruotsalaisneitojen kevätsääriä.

Kun mulla ei kerran oo mitää asiaa, ni ajattelinki viihdyttää tällä kertaa tälläviisii kuvien kera. Nehä aina kertoo vaikka kuinka monta sanaa. Kasvain, alotetaampa sitten aiemmalta Oslon keikalta, eli SKI VM reissulta maaliskuun alusta.

Vestbyyn asemalla ei vielä ollu nii jonoa..

..kun taas Majorstuanilla alko tunnelma jo vähä nousta. Ku ei ollu Norjan lippua mitä heilutella, ni heiluttelin B&B emännän antamaa torvea. Vähä köyhän miehen varusteet, indiid.

No muttaku tuli mainittua, ni ped-änd-prekfastit on iha mahtavuutta. Unohtakaa siis kaikki väsyneet hotellit ja varatkaa aina majotus paikallisen asukin yläkerrasta. Ja jos kohta emännät on usein mahtavia tapauksia, ni voiko mikää olla parempaa ku isännän aamulla tarjottimella kiikuttama frukost talon tapaan!

Juu. Viime viikonloppunaha oli tosiaa varsin mainiot kevätkelit ja eiku eräsukset jalkaa ja kohti seikkailuja.
Retken päämääränä oli tietenki eväitten syönti (eihä retkelle pidä edes lähtee, jos ei oo eväitä). Tässäpä on päästy perille, huomaa tyylikkäät hiihtokengät (ja muutenkin tyylikäs asukokonaisuus)

Ja sitten vielä takaspaluu matkalla oli lähisaaree viritelty valmiiks tulet ja siellä sai knakkia ja kahvia, ni voiko sitä enää muuta ihmine toivookkaa?

Juuu! Ja lopuks otos parin vuoden takaa demotourilta Leviltä. Tässäpä DI, KTM kispe työn touhussa..

 

PS: Nyt jokaiikalla on mahollisuus päästä kispen tiimiin kesän Kilometrikisassa. Kisa alkaa 10. toukokuuta, mut tunnelmaan voi jo alkaa virittäytymää! Joukkuekoodi on kispe (ja jos et osaa, ni laita vaikka spostia)

Hiphei