Näin sunnuntai-ehtoon kunniaks onki hyvä hetki ottaa katsaus siihe, mikä vituittaa just ny.

1. Kolmioleivät.
Voi saatana, kuka jumalauta on keksiny et hei pilataampa voikkuleiden maine sillei et ängetää jotai kolmion muotosta paskaa muovikoteloo ja tarjotaa sitä trendikkään vauhdikkaille nykyihmisille, joilla on nälkä!

Voivittu voiko mitää paskempaa evästä ollakkaa? Kolmioiden reseptihä menee näi:

- Ota jotai syömäkelvotonta leipää ja leikkaa siitä kolmio
- Levittele siihe päälle jotai syömäkelvotonta paskaa, joka voidaa nimetä vaikka "Mozzarella-Tomaatiks" tai "Vuohenjuusto-Rukolaks" sotkun värin perusteella
- Laita vielä päälle jotai vitun kauheeta soossia, jota kukaa täysjärkine ei syö
- Asettele kolmiot päällekkäi ja sujauta ne vekkulin muotosee lootaa ja laita hinnaks jotai pari euroo
- Sitte vaa siihe kaupan kassan viereisee, vauhdikkaitte ihmiste jääkaappii tarjolle kolmeks viikoks!

Pon apetiit sullekki!

 

2. Eli siis niinku pastat ja riisit ja leivät..

Nykyäänhä joka toisen tunarin pitää olla jotai saatanan karppaajia (hahahah voivittu, Paavo Väyrynenki kuulemma karppaa..) Ja sitku aina pitää kovaan äänee toitottaa et miten se ruokaympryrä onki nyt menny iha vittusoikoo soikeeks, ku on niinku karsittu kokonaa pois ne pastat, leivät ja sokerit.
Voi vittu, ihan joka päivä jossai pitää mainita tää rimpsu, ihan ku se olis joku uus isä meidän. Toi pastat-leivät-sokerit jankutus vetää raivostuttavuudessaa (aika hieno sana, huomasitko?) vertoja sille "ei menny niinku römpsöössä" hokemalle.
Jos joku ei sattunu tähä mennessä vielä oppimaa et mitä ne karpistit nyt sitte välttelee, ni iha helvetin hyvä. Ja ku kuulemma olo on nyt iha älyn kevyt, kun vaa jätti ne kaameet hiilihydraatit taa! Ni vois kysästä et onko myös askel kevee, ku koitat juosta parin tunnin lenkin jollai pihvillä ja kukkakaalilla?

3. Kaivaten Fifi

Lueskelen hesarista kaikenlaista, ml. kuolinilmotuksia. Ja sielläpä onki sitte aina välillä, voivittu, kuolinilmotuksee pitäny laittaa lemmikitki mukaa. Et Keijoa kaivaten "Hilkka ja Seppo ja Pöpö-koira". Voivittu, koira! Oon tainnu joskus enneki vähä ihmetellä, et pitäskö niitte kotieläinten kanssa palata vähä maanpinnalle (et tarviiks koiralla, jolla on karvat, olla talvisin takki. Ja tarviiko pelastushelikoptereitte oikeesti onkia jotai karvaturreja merestä?). Siitä en tiiä et miten surulline se kotieläin nyt onkaa ku omistaja kuoli, mut ei se nyt jumalauta oo sanonu et laitappa munki nimi sinne lehtee!

Ei mulla muuta, moi!