Juu, viime viikon hetket tuli varmastikin käsiteltyä riittävän seikkaperäisesti. Semmosia ne kovat viikot on! No siitähän seuras harjoitusohjelmassa kevyt viikko ja sehän oli silkkaa juhlaa.

Kun kerran sanat on sanottu ja kuvat kertoo enempi, ni näin se meni!

IMG_0304-normal.jpg

Maanantaina kävin hieman ulkoilemassa, keli ja seura ok!

IMG_0308-normal.jpg

Tiistaina kävin eräällä suomalaisella kaivannaisteollisuuden plantaasilla tutkimassa todistusaineistoa. Jos joku ei muista, niin oon vanha maanrakentaja ja dumpperit saa naisen melkei pillastumaan innostuksesta!

Keskiviikosta ei oo muistikuvia, mutta torstaina oliki aika laittaa taas maski kuonolle ja matto pyörimää. Tulokset oli muute silkkaa timanttia! Kaikki käyrät osotti sinnepäi ku pitiki.

IMG_0323-normal.jpg

(nuo tyylikkäät pöksyt on muute semmoset agentti-housut, että niitten avulla tietokoje tietää kaiken jalkojen lihasten käyttäytymisestä!)

Ja sitten eiku hiihtolomalle ja suunta kohti pohjosta. Lauantaina 50km hiihtely Pyhä-Luoston kansallispuiston tuntureilla oli ehkä talven hienointa. Keliki oli melkolailla silkkaa timanttia ja en tiedä voiko parempaa laatuaikaa ihmine viettääkkää.

IMG_0332%20-%20Copy-normal.jpg

Usko pois!

IMG_0335-normal.jpg

Sunnuntain ohjelmaa oli merkitty vk-treeni ja eihä kukaa täysjärkine juokse Pyhällä talvella. Joten eiku lenkkarit jalkaa ja suunta kohti Iso-Kurua, jossa nerokkaat peräkanaa lumikenkäilevät oli tehneet passelin kovan polun, jota pitkin latoa. Sen jälkee vielä hiihtolenkki ja ku aurinko ei suostunu menemää maillee, ni ehtihä sinne kuruu vielä tallustelemaanki.

Ja eihä se aurinko suostu asettumaa maillee tänäänkää, joten kuten laulussaki sanotaa: ladulla viimeinkin, voin ottaa iisimmin!

moi