Höh, on se nyt saatana ku ei ihmine ees saa rauhassa tehä töitä.
Ni eiku firmalta tulee sähköposti, että nyt hei meki ollaa feispuukissa et nyt kaikki sinne nii tykkäämään! Voi saatana, en oo iha varma kuinka paljo viitin tykätä meiä firmasta muutenkaa, saati että alkasin sitä iha julkisesti tööttäämää eetterii.
No onneks en oo feispuukissa, ni ei tartte muutenkaa kenenkää tykkäilyjä ja tööttäilyjä kattella.

Ja ylipäätää et tää maailma on menny semmoseks saatanan tykkäämiseks ja peukuttamiseks, et vittusoikoo voiko mitää jonnin joutavampaa olla? Tai sit jossai vitun sivustolla voi perustaa adressin, et ASUMISEN HINTA ALAS ja JUSTIN BIEBER SUOMEEN! Ni voi saatana, ilmeisesti hinnat alkaa tippumaa iha sitä mukaa ku siellä käy nimensä laittamassa ja Tsustinki varmaa seurailee sivuja.
Et miksei ihmine saa rauhassa puuhastella omassa epäsosiaalisessa mediassaa, niinku ennenki? Ni eiku pitää vittusoikoo kaikki jakaa ja olla jotai mieltä ja keskustella ja painella kaikkia nappeja päivät pitkät, ettei ehi ees töitä tekemää. Ja kun se ei saatana johda yhtää mihinkää, ni aivan yhtä hyvä olis, vaikka jättäis ne tykkäämiset tekemättä.

Teenki tähä listan, mitä kaikkea virtuaaliasioita en oo koskaa tehny, enkä aio jatkossakaa:

  • Keskustellu foorumeissa
  • Liittyny feispuukkiin
  • Tykänny tai peukuttanu tai mitä lie, saatanasoikoo pyllistäny jolleki uutiselle
  • Tilannu tekstiviestillä mitää palveluita (koitin tosin viimeviikolla tilata firman uuteen SIM-korttii data-asetukset tekstiviestillä, mut ei se toiminu. Ni piti soittaa kuitenki)
  • Osallistunu mihinkää todellisuus-teeveen äänestykseen
  • Pelannu pleikkaria tai mitää tietokoje-pelejä
  • Oho taisin eksyä aiheesta


No sitte tuliki niistä data-asetuksista mielee. et voivittu voiko olla aivovammasempaa ohjetta ku mitä operaattori nimeltä Aina lähettää, ku suhailee tuolla maailman turuilla. Ku siellä sitte puhelimella lukee jotai sähköpostia ja sen semmosta, ni ne pitit on vissii maailmalla paljo arvokkaampia ku kotona ja tulee limitti vastaa. Ni eikö tää saatanan nerokas palveluntarjoaja lähetä varotus-tekstiviestin "Datansiirto raja tulee kohta vastaan, ota yhteyttä asiakaspalveluun". Ni voi saatana että aina kilahtaa siinä vaiheessa nii paljo, et tekee mieli heittää se puhelin ojaa. Millä saatanalla mää siellä jossai tien poskessa otan yhteyttä asiakaspalveluu, ku en tiedä sen numeroa. Ja en voi kattoa netistä, ku datansiirtoraja tuli just vastaa. Ja se tekstari tulee jostain 123 numerosta, joho ei voi soittaa.

Toinen ohjeistus, joka jurppii on tuolla jossai ladun varressa, ku luvassa on mainio alamäki. Ni sinne on laitettu kyltti VARO, vauhdikas lasku!
Miksei siinä lue JEE, VAUHDIKAS LASKU!

Nyt pitää lähtee syömää pääsiäismunia, moi!

PS. Ainii, ei ollu tänä aamuna kettu, joka juoksi yli järven, vaan kispe joka hiihti siellä töihi! Samalla kilahti mittariin talven tavotematka täytee, joten sukset voi nyt vapaasti laittaa naulakkoo sillä hetkellä ku siltä tuntuu. Saattaa tosin olla, et pääsiäisen tienoilla vielä kelpaa ihmisen lykkiä tuolla pitki hankia, voi mahtavaa että se kantaa muute just ny!