Ha!
Aamulla täyttä laukkaa poljin töihi, ni keskenkaiken räjähti sekä fillarin ulko- että sisäkumi tuhannen säpäleiks! Vastaan tullu tuttukin kerto, että paukahus oli kuulunu jossain sadan metrin päässä. Hahahha. Mahtavuutta.
Mutta yks vihoviimene on taluttaa fillari kotii, joten eiku päivänpäätteeks ostoksille ja kaupan pihassa uudet kumit alle, ni pääs kotio. Se muute on kans yks tuonelan painajaine, ku joutuu askartelemaa julkisilla paikoilla. Kyllä mää fillarini osaan korjata, ku saan sen rauhassa omassa pihassa tehä, mut ootappa vaa jos joku näkee, ni samantei tippuu mutterit maaha ja työkalut väärinpäin käessä ja ei siitä tule muutaku yhtä saatanaa.
No saimpa kuitenki vaihetuks lopulta ja siitä innostuneena poljin suoraan rautakauppaan.

Tuossaku mitä siitä nyt on, kohta viis kuukautta sitte muutin omaan kotii, ni tietty muutossa hävis leuanvetotangon toinen kiinnityspalikka. Sitte se tanko on tossa seinää vaste oottanu, et josko neiti aikaansaava viittis jossai vaiheessa tehä asialle jotai. No tänää viimein kävin hakemassa kooraudasta sopivan palikan (joka makso muute 30 senttiä) ja TADAA! nikkaroin viimein sen saatanan tangon tonne oviaukkoo. Jo kelpaaki vedellä.

Leuanvetohan on tunnetusti lajeista yks jaloimmista. Ja se jos mikä on katoava luonteenpiirre, jos asialle ei mitää tee. Perkele, sain hilattua itteni hirmu ähinällä ja tohinalla just 3 kertaa ylös. Viime kesänä sain ennätyslukemiks 9. Nyt ei auta, ku alottaa taas joka iltane voimistelu, ni josko sitä enskesänä olis taas iskussa. Kyllähä tämmöne nuijii, jos mikä.

Kun taas urheiluteemassa oltii, ni laitetaas viime aikojen tohinakalenteri esille.

       Ti: Juoksu 0.40 h
       Ke: Hiihto 2.00 h
       To: Hiihto 1.30 h
       Pe: Pyöräily 0.45 h + juoksu 0.45 h (sis. vetoja 3 x 2-4 min)
       La: Hiihto 2.20 h
       Su: Ulkoilu
       Ma: Puntti 1.00 h

Noniin ja eikun hei vaan itselles!