Voi hiphej!

Huomasitteko että Jyppi voitti mestaruuden, voi kurnauskis! Jos kohta en se innokkain jääkiekon seuraaja ookkaa, ni eilen piti oikei laittaa telkkari päälle viimesen erän puolivälissä. Ja iha vähä jopa ääneen huutaa, ku siinä vielä pari maalia heilahti.

Voi juku!

Ja jotta kaikki olis vielä paremmi, ni nyt jos koskaa kannattaa rynniä kauppaan suklaadimuna ostoksille. Pääsiäine on ohi ja munat puoleen hintaan! Voi jeejee, nythä ne maistuu vaa entistä paremmilta ja sitä paitsi niitä pitää ostaa kaksin verroin, ku sitä enempi säästää, mitä enempi ostaa!

Pääsiäismunia pitäs kyllä olla kaupan ympäri vuoden, nehä on just parhaita ku voi syyä vaikka kuinka monta, ku se suklaadi on nii ohkasta. Se mikä niissä on huonoa on se nyky trendi, että niissä on vaa jotai saatanan avaimenperiä ja sorminukkeja ja muuta valmista roinaa sisällä, eikä pääse askartelee ollenkaa. Se on aina yhtä lystikästä muotoilla niistä helikopterin osista hieman muotopuoli poro, mutta eipä oo paljo koottavaa tosiaa enää viime aikoina löytyny.

Nyt ku pääsiäinenki meni ja kevät tulla tupsuttaa, ni pitää ruveta jo vakavissaan pohtimaa että missä sitä avaakaan kesän kisakauden. Suunnistuspuolella olis saumat avata pellit jo ensviikolla, puolimaradoonit saa jäädä vasta heinäkuulle. Josko sillon olisin kauhiassa vireessä ja voittaisin mennen tullen kisaan haastetut. Ei tässä siis auta ku kiristää ruuvia ja alkaa pinkomaan ihan tosissaan. Sano.

Loppuun otetaan vielä voiton kunniaks voittobiisi hopean huurusilta vuosilta, oliskoha aikakautta 1992 tms.

Jyp hoki tiim, taas pistää kiekon maaliin

Jyp hoki tiim, taas korjaa pistesaaliin

Luvut tauluun korjataaaaaaaaan

Keski-suomi pauhaa: JYP ON RAU TAA!

 

hahahahah

 

EDIT (16.4.09): Uuhjee, nyt kyllä heilahtaa!

Huomenna o nimittäi jyp-kansanjuhla tuolla keskustassa ja esiintymässä näissä karkeloissa on (kukas muukaan kun) kylän oma sankari: Nykäsen Masa!