Tipitii.
Kun kevät on, ni onki jo ollu aika avata niin suunnistus- ku krillikausiki.
Suunnistuskauteen tuli rynnittyä suin päin Söderkullassa pari viikkoa sitten. Oli oikei kisatki ja sielläpä oli ihan saatanan hienoa. Vettä sato vaakasuoraan ja kevyt kesätuuli puhalteli 11 m/s ja lämpötila herkulliset +2. Jo oli nimittäin mahtavuutta. Kaiken lisäks lähössä huudettii lähtöajat ruotsiks. Tiiiiie ookh förtiufyyra!
Tuli myös käyty meren rannassa, esim. Kalkkirannassa. Sielläpä oli hirmu hienoa ja saatanan kylmä. Oisin ottanu kaikkia taidekuvia, jos olis ollu kamera mukana (ja jos osaisin valokuvata). Mutta koin kuitenki itseni hirmu fiiniks, ku pääsin solahtamaan sinne suomenruotsalaiseen maailmaan. Heipådei vaan sullekki!

Mutta tänään tuli sitten siis hankittua krilli ja tuollapa takapihalla heti piti sitä testata.
1486432.jpg

Vappuna on sitte krillikset, ni voi latoa ritilän täyteen.

Mutta sitte pitääki taas ihmetellä maailman menoa. Kun yks naismuusikko oli jossai danssikisassa ja sitte iltalehti kerto, et sillä on ny vitun timmi pötsi. Ni eiku tyyli uusiks, vanhat ryntyt roskii ja uuden levyn kantee sitä hirmu timmiä pötsiä esittelemään!

1486430.jpg

Hhahahah sillälailla. Paras on kuitenki tää uus mjyysikvidio Unstoppaple, jossa pitää kans napa vilkkuen aikuisen naisen pistellä, niinku isossa maailmassa ikää. Harmi vaa ku sivukuvassa se piukka vatsalihas hitusen muistuttaa ihan perusmöhöä. Yhh.
Mutta sen sijaan pointsit pitää antaa Kelly Rowlandille. Jos joku on nähny kyseisen kissan uusimman videon, ni jumankekka se mimmi on käyny salilla!

Itse olen sen sijaan hieman laiskotellu viime aikoina saliharrastuksista. Mulkaistaampa muodon vuoks kuitenki harj.peekoota viimeisen viikon ajalta:

       Ti: Telemark Tahkolla (ja aurinkoki paisto)
       Ke: Ulkoilu (ku kerran aurinko paisto)
       To: Juoksu 0.30 h + puntti 0.45 h
       Pe: Voimistelu 0.45 h + pyöräily 1.00 h + juoksu 0.30 h (VK)
       La: -
       Su: Maakuntaretkeily Kanavuoressa 2.00 h
       Ma: Puntti 0.45 h + juoksu 0.40 h

Ensviikolla on muuten synttärpäivä ja aion leipoa ihka oikean kaakun! Siitä tulee taatusti helvetin herkullista. Meenkin intternettii etsimään reseptiä, heippa!