Titityy. Asemapaikkana onki tässä seuraavat pari viikkoa Suomen Tampere. Se on kyllä hienoa että firma lähettää mut maailmalle, ku oon just se ykköspyssy. Eli oonki tässä tehny jotain saatanan perustamistapalausuntoja, joiden väsäämisen hallitsen harvinaisen heikosti. Että pistetäämpä sinne talon alle 25 metriset teräsputkipaalut ja kukkia siihen seinän vieree.

No mutta se mikä tässä keikassa onki mahtavaa, on tietty se että pääs pillaamaa firman rahoja kaupungin tyyreimpää hotellii. Voi maailman parhautta. Polskuttelin jo ammeessa ja mikää ei oo nii parasta ku päästä aamulla kahmimaan evästä valmiista pöydistä. Kävin myös tuolla hotellin Fitness-tilassa. Hahahhaha voivittu, semmone 15m2 tila, johon oli ympätty juoksumatto ja 3 laitetta ja patja lattialle. Sitten sai automaatista siemailla lähdevodaa, ku tuli jano fitness-tuokion päätteeks. Kävin iha suosiolla lenkillä tuolla ulkona. (se mikä on muute jotai iha vitun tyhmää, on juokseminen keskustassa, kokoaika joutuu seisoo liikennevaloissa ja voivittu pitäs varmaa steppailla siinä paikallaa). No onneks tästä ei kauaa kipase Pyynikin kansallismaisemii.

Suurin miinus tässä reissussa on se ettei pääse hiihtää. Onneks viime viikonloppuna hiihtolomien alkamisen kunniaks kävin oikei järven jäällä suhimassa ja verkkoja tarkastelemassa. Se oli vallan lystikästä, kalaa ei tosin tullu. Aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja muutenkin oli oikein lepposa sää. Mukana oli myös innokas kaveri, joka halus purra suksen kärkiä, sillon ku hiihtää.

1310770.jpg

No mutta huomenna onki ohjelmassa 1 500 m kirikisa Pirkkahallissa. Haha voi perkele. Oon viimeks juossu sen matkan ysiluokalla, jollon matka taittu aikaan 5.50 (enkä ees saanu liikunnasta kymppiä). Tässä on tietty huomine tavoteaika. Ja tämmösii koitoksii pitää tietysti lähteä aina kylmiltää, ni on sitte vertailukelposia ajat. Oonki tässä suunnitellu et voisin tänä vuonna koittaa kaikki muutki ratamatkat (1000m, 3000m ja 5000 m ja Harjun pururata 1,6km) joista on joku muistiin kirjattu aika nuoruusvuosilta, kun askel oli kepeä ja persekin nuoruuden kimmosa. Lisäks vois koittaa paljonko kuupperi taipuu, ku kuulemma nykysi varusmiehet pääsee hädintuskin 2500m. Kyllähä semmosee ny pitää jokasen pystyä. (ja voivittu että joka kerta ku Cooperin testi mainitaa, ni jonkun vitsiniekan pitää keksiä se hauskaakin hauskempi ja uutuuden karhea vitsi, että mun ennätys on muute 12 minuuttia)

Ainii mutta paras meinas unohtua. Nimittäi pitkääkin pitempi odotus on viimein palkittu ja itse kukin voi kaupasta hakea silkkaa parhautta:

1302921.jpg

Voi jeejeejee. Kipse suosittelee.