Juu, kesähän se. Jos on mikää nii parasta ku viettää laatuaikaa iha omalla takapihalla. Krillata knakkia ja juoda kahvia. Voi että. Ja jotta olis vielä parempi, ni nyt on vihdoin raivattu viime kesänä (voi jumalauta) innokkaiden maankaivajien meiän pihalle kasaama louhosvuori ja tilalle kipattu 470 litraa Vapon multaa. Ja siellä nyt tsipulit ja nauriit senku pöhisee!

Juu ja kun kesä on niin voi kaikkea kesäruokaa syyä. Se mikä on kyllä ihan perseestä on nää ruuanlaitto-ohjeet, joita kaikissa veikeissä kesäruokalehdissä ja ties missä on. Että mikä saatana on, ku ei voida alottaa iha perusteista. Kyllä mää nyt vielä tiedän mitä keittäminen on, mutta että jumalauta "freesaa" ne sipulit ja "marmoroi" se lanttu. Ja sitte jos vielä viitit "friteerata" sen perunan ja "ryöpätä" ne kukkakaalit. Voi vittu mitä! Ja millä? Ryöppää ite!

Mutta sitte muihin aiheisiin, nimittäi urheiluu. Ei oo nimittäin ku reipas 10 päivää enää kesän kohokohtaan, eli Jukolan viestiin! Voi mahtavuutta, miten parhautta se aina onkaa. Jokohan tänä vuonna meiän joukkue ehtii Venlojen ekalta osuudelta kärjessä vaihtoo? Viime vuonna se ei kovin monesta metristä jääny kiinni.  Hiphei!

Ja tässä odotellessa onki muute sitte kesän kohokohta numero kakkone, nimittäi tästäpä pitää tänään suoriutua Osloon ja arvatkaapa kuka sinne tulee kanssa. Voi mahtavuutta: USAIN!! <3


(kuva)

Jumalauta, harvoin osuu duunimatkailut paremmin yksiin kun nyt. Torstaina nimittäi Jamaikan Salama pistelee Bislettillä timanttien perässä kahtasataa! (Usain onkin jo saapunu, meen sitä ettimää!) Voi jumankekka miten hienoo!
Ja jotta ehtoon viihdearvo olis maksimissaan, niin radalla pistelee ennakkotietojen mukaan myös Mr. Northug rullasuksilla Hellneriä vastaan. hahaha

Sitten eikun kahveetauolle Onnin johdolla

Eikun heikun keikun!