Huomenta.

Tuossa oliki viikonloppuna kauden viimeset suunnistuskisat ja maaliin tullessa oikei mietin et ai että ku en todellakaa aio jälkiverrytellä, ku ei tarvi! (jos kohta en nyt oo jälkiverryttelyihin niin vallan mahrottomasti yleensäkään panostanu). Voitin siinä vielä kisa-aiheisessa vedonlyönnissä kaffin ja pullan ja oliki kiire puhvettii sitä pullaa valikoimaan. No sitte kotimatkalla tuliki mielee että voisaatana! olinha aiemmin viikolla itsetunnon ja peruskunnon pullisteluhetkellä menny lupaamaan, että lähen kaverin seuralaiseks Finlandia maratoonin yhelle kierrokselle. No eiku sitte kotona lenkkarit samantei jalkaa ja kipinkapin Jyväsjärven rantaan pääjoukkoa oottelemaa. Hahaha voivittu että oli muuten suhteellisen painavat koivet kun viimein sain kammettua itteni sieltä 15km kierrokselta takas kotii. Ja kyllä muute karamelli maistu!

Ja kun kausi on saatu pakettii, ni myös opiskelut on omalta osalta paketissa. Enää tarviiki oottaa et kauan humanistit saa tusattua yhen tutkinnon hyväksymisessä. Kyselin vähä aikataulua, ni se voi olla joko tänä perjantaina, tai sit ens perjantaina. Tai sit voivittu jonain muuna perjantaina, jossei sitte tiistaina. Hahaha tähänhä on jo melkei vuodessa tottunu.

Nomutta kun kerran kesäki on paketissa, ni sitähän vois kuvien avulla muistella kesän ykkösparhaita hetkiä. Otetaas ekana uus lajivaltaus eli pysu ja vilkaisu Rovaniemelle, siellä poljin kun mikäki saatanan tuulispää. Se oli mahtavaa ja tässä ollaanki jo tultu raviradalla maaliin (selässä oleva paketti oli muute oikei kepsi, ku oli liveseurannat ja kaikki!)

No kesällähä pyöräily on muutenki vallan mahtavaa, joten tulihan sitä ajeltua päivisin ympäri Jyväskylää ja ulkoilutettua leppäkerttua.

Kesän parasta antiahan on kuitenki se, että voi juosta sortseissa. Voi että se on vaa nii parasta, ettei sen parempaa ookkaa. Tässä yks hellepäivä, jollon tutustuttiin lähemmin innokkaan kesäurheilijan juoksutekniikkaan. Huomaa aerodynaamiset kyynärpäät!

Mutta ei kesä oo mitää ilman ulkoilma-rokkenrouulia. Ja oih, sitä tarjoili Stella! <3

Ja suunnistamassa tuli käytyä ja oliha sitä tosiaan kisa jos toinenki ohjelmassa, tässä taas mennää kohti maalia (ja ilmeestä päätellen pohditaan, et mitäs vittua sitä taas tulikaa sössittyä)

 

(kuva: J. Saarivaara)

No, pitäähä ihmisen syyäkki kesällä ja mikäs sen hienompaa ku krillailu omalla takapihalla. Ja mitä enempi kokkeja, sen parempaa evästä luvassa!

Juu juu, eiköhä siinä ollu kesää kerraksee. Ei ollenkaa paskempi, tottatosiaa. Nyt sitte eiku suunta loppuviikoks kohti Tahkoa. Siellä on oikei demorundin päätös ja avaus samalla kertaa. Ja lauantaina, uuh & jeeh, Kotiteollisuus! Tiedä vaikka kävisin vähä ajelemassaki, ku kerran pyörä ja aikaa on. Eikun hiiala hoi!