Moi,
mitäpä sitte ihmine ku lumet on maassa, muutaku hiihtää. Empä oo paljo muuta tehny. Paitsi töitä. Ja ostin talon.


(ei, kuvassa ei ole kispe. Sehän on Hakulisen Veikko!)

Kävin jopa hiihtosuunnistus-kisoissa tossa männäviikolla. Se oli kyllä iha hanurista, mutta oi niin kovin vitsikästä. Tässäpä kooste viime viikkojen ajanvietosta:

VKO 1: Hiihto 7:25h + Puntti 0:45h
VKO 2: Hiihto 8:45h + Puntti 0:45h
VKO 3: Hiihto 7:50h + Puntti 0:30h

Se mikä harmittaa näi talvisin on se, et pitää tehä töitä. Taino voiha niitä tehä, mut ku pitää käyä isolla kirkolla pari pv viikossa, ni menee hyviä hiihtopäiviä hukkaa! Talven tulosta voi myös suht helposti huomata, kuinka erityisen kiinnostavaa tuo punttisalilla käyminen on!

No hiihdosta sitte tuliki mielee, et oon tässä viime aikoina törmänny erinäisissä urheilua hipovissa plokeissa asiaan, josta pitääkin loihe lausumani. On nimittäi tuotu esille, et jos ihmine vaikka 4 kertaa viikossa urheilee, ni sitte kaikki saatanan nilliäiset ystävät ja puolitutut on tulleet tietämää et "sää urheilet hei iha liikaa!" ja "hei varo! susta tulee iha kauhee lihaskössi ku käyt siellä podipumppaamassa nii usein!" Jumalauta, mää en kutsuis sellaisia ystäviks, en ees puolitutuiks. Voiko vittusoikoo olla tyhmempää kommenttia?
Onneks en oo koskaa kuullu vastaavaa kommenttia keltää. Joku tolkku sentää!

No sitte niihi taloaiheisii. Nyt olis nimittäi tässä kämppä myynnissä ja empä taas muistanukkaa mitä kaikkee on tiedossa ku pistää jotai myyntii. Onneks lähemmäs parisataa tuhatta euroo karkottaa (ehkä) ihan ne pahimmat taliaivot, jotka keltsistä kyttää kaikkea hauskaa. No kyselyitä on tullu iha tavan tallaajilta, sekä myös ihka oikealta Captain Williamilta!

Kapteeni (Captain with the United Nations Troops in Afghanistan, on war against Terrorism) lähestyi näin:

Thanks once again for your prompt response to my email concerning the purchase of your Property, well I wish to inform you that I will pay for your Property at any price.  That is you will have to consider your Property now sold to me and by this process I urge you to disregard any other Buyer’s  and also I shall be making the Payment to you in (( CASH ONLY )) but base on your Acceptance to my Business Proposal of which I really need your Personal and honest Assistance.

Sen jälkeen Kapteeni kertoo että kukkelehtii jossai Afganistanissa ja on sieltä löytäny aarresäkin, jossa on 16.2 miljoonaa dollaria. Ja nyt ku myyn asunnon sille tukikohdaks (sodassa terrorismia vastaa) ni se lupas olla höveli ja antaa mulle 30% !

Oujee! Lähetin heti Kapteenille tilinumerot  ja pankkitunnarit ja visa-kortit ja annoin kotinumeronki, et se voi soittaa jotain salaista kaapeliyhteyttä myöden ja kertoa koodeja mistä voin rahasäkin hakee!
Hahahah

No sitte vielä ajankohtais-katsaus. Ku pressan vaalit nyt on kohta kliimaksissaa, ni tässä on huomannu joutuneensa ojasta aallikkoo. Et jos äänestää Haavistoa, on arvoliberaali. Voi vittu mikä! Entäs jos haluis olla iha tavalline? Tai tässäpä ollaa työstämässä vasta-jytkyä. Voivittu, jytky on viime vuoden ylivoimasesti torspoin termi, jonka käytöstä pitäs antaa sakot (sen sijaan valelääkäri on oikein hieno suomalaine sivistyssana!). Et pitääkö tässä jättää äänestämäti, jos ei halua päätyä noihi luokkii?
Taidan ottaa mallia Wagnerilta.