Hiiala hoi.
Jo on lomat vietetty ja taas oli hirmu ihanaa mennä töihi.
Onneks töissä käymisen mukana tulee jonkun sortin ryhtiliike, ni ei tarvi rötvätä soffalla kaiket päivät. Ja voi vaikka käydä lenkilläki joskus.
En nyt ees jaksa irvistellä tästä perinteisestä uuden vuoden LÄSKIT POIS -buumista, mutta on pakko todeta et oli taas salilla väkee ku Saipan pelissä. Voivittu sentää. Ohan se hirmu lystikästä ku ei mahu mitää tekemää.
Onneks nyt tuli taas talvi, ni voi mennä hiihtämää. Kerkesinki jo het yhen päivän suksia joulukuussa ennenkö tuli kesä.

Joskus aikoinaa tuli hankittua uus tietokone, jolla voi sitte tyylikkäästi katsoa myös DiiViiDii-elokuvia ja siitä innostuneena kirin kauppaan hakemaan Oz:n kaikkia tuotantokausia. Ni eihä siellä saatana niitä sillo ollu.
No nyt on! Jipii, oon ostanut elämäni ensmäisen dvd:n, joka oli tottakai Kylmän ringin eka setti. Ja tästä innostuneena tilasin intternetistä kaks seuraavaa. Ni tilaus lähti tosiaan 10 pv sitte ja tänää lähti melko kipakkaa palautetta sinne intternetkauppaan, että missä saatanassa ne mun tilaukset oikei kuppaa.
Ohan se kumma ku Helsingistä asti tilaa jotai, ni voivittu kävellenkö ne lähti niitä tuomaan?
Ku samana iltana tilasin Pyreneiltä saakka uudet siteet, ni ne on jo huomiseks luvattu kantaa ovelle.
Sillälailla.
Saatana.

Nomutta sitten pitää muuten mainita, että olin tuossa männäviikolla Maj Karman keikalla. Tässä pändissähän soittaa Suomen eniten kovin bassomies K.Kurittu. Se jos mikä oli hienoutta!

Kun mulla nyt ei ollu mitää asiaa, ni täytyyki antaa vuoro niille, joilla on.
Jyväskylässä on ny ollu pinnalla nerokas idea, että pistetää työttömät metsän raivaushommii, ni saahaa hirmu kätevästi yhellä iskulla ihmisille töitä ja mettät sileeks.
No nimimerkki "Mauno Voutilainen" oliki tänää Suur-Jyväskylän lehessä ottanu asiaan napakasti yhellä lauseella kantaa:

"On ollut puhetta että työttömät voitaisiin jalostaa metsätöihin Jyväskylässä, mikäpä siinä, tuo moottori- ynnä raivaussahan energiatase vaan arveluttaa, niistä kun lähtee niin kauheat käryt, kärsii ympäristö ja ennenkaikkea lähialueella varsinkin kyseisten välineitten käyttäjä, tupakanpolttajallahan tuo käry merkitsee vain raitisilmatuuletusta, mutta jos ei tupakoi niin ei kannata ihan pikkurahalla lähteä terveyttään ehdoin tahdoin tärvelemään, varsinkin kun ei ole noita metsiäkään omistuksessa aarin aaria."