Tipitii! Kuten viimeks meinasinki, ni oonki ottanu oikei lunkisti viimeaikoina! (näemmä myös tän blogin kirjottelun suhteen!) Ensin makasin viikon. Taino, sen ajan mitä en maannu ni ajelin polkupyörällä pitkin mettiä vattupuskien äärelle, möngin siellä soikkoineni ja kävin kotimatkalla uimassa eri metsälammissa. Se oli mahtavaa se! Ja sillon oli vielä kesä!

Kolmen viikon aikana en käyny kertaakaa lenkillä. Juoksin kuitennii kolme suunnistuskisaa ja alkukesän Paimion Jukolan 5. osuuden radan. Näissä mestaruuskisoista oli hauskaa, kun ei paljon tarvinu stressata menestyksen osalta. Kun ties, että ei salettii kule yhtää – ni hui hai! Suunnistus sentää suju suht mallikkaasti ja sain oikei hopeemitalin sprintistä ja seuranmestaruudenki, hahaa!

 

(tähän kohtaa meinasin laittaa yhen suunnistuskuvan, mut eihä tää saatanan systeemi toimi!)

Niijuu siitä Jukolan radasta piti vielä mainita. Kun käväsin tuossa Turun suunnalla, ni samallaha siellä ehti käyä juoksemassa alkukesän Jukolan maastoissa. Ai saakeli se on hieno maasto, kyllä kelpas nelistellä pitkin kallioita ja fiilistellä. Siellä on sitä paitsi melkei kaikki rastipukit vielä paikoillaa ja koodit ja kaikki, ni oli oikee tunnelma.

Ja joha alko taas ihmisen mieli virkoamaa ja elämä hiljallee voittamaa! Ja oonki käyny jopa kahtena päivänä jo lenkillä! 

(tässäki vois olla joku lystikäs kuva, jos tää toimis!)

 

No sitä mun oikeestaa pitiki kertoo, et kävin tänä aamuna sitte oikei ekaa kertaa pariin kuukautee juoksemassa vetoja. Ja sen kyllä huomaski. Hahahaa. Siinä vetoreitillä on yks aika tiukka nousu ja viimesellä vedolla siinä törmässä elimistö ilmotti, et hieman vieraalla alueella ollaa. Meinas nimittäi tulla sekä kakka housuu että oksennus. Hahaa, Kinnus Jarkko, I feel you!

(no säästytpä nyt sitte joltai aiheeseen liittyvältä kuvitukselta, hahahaaa!)

Sitte muihi aiheisii! Tiiät varmaa, ku nykysin aika monien pitää tietää ja kehuskella, kuinka viljatuotteet ja maito ja sokeri ja pulla on kauheen pahasta. Ja etenki pousailla kuinka mä jätin 9 kuukautta sitte kaikki vehnäät, sokerit ja maitotuotteet pois – ja siis mulla on nyt tosi hyvä olla! 
Voi vittu että aina alkaa jurppia, kun ton lauseen kuulee. Joo määkää en syö koiranpaskaa ja on tosi hyvä olla! 

No koska tästä tuli nyt nii nuiva ilman hienoja kuvia elävöittämässä tarinaa, nii päätänki tarinan tähä. moi!