Nonii oon tässä ollu ns. lomalla ja kun kerran on kevät, ni oonki rynnistäny tonne takapihan tiluksilleni puuhastelemaan. Päivät sujuu sutjakasti, ku repii ja katkoo kaikki edellisasukin istuttamat ja naapurin puolelta tänne tunkevat kasvit hevonvittuu. Oon myös kaatanu pari puuta ja riipiny ruusupuskaan menoreiän. Kaiken lisäks oon vielä haravoinu ja särkeny kaikki jäljellä olevat jäät.
Ja toi pihahan on helposti sen 10m x 10m. Haha, puuhaa siis piisaa.

Tänää kaiken kukkuraks astelin Plantatseeniin ja ostin elämäni ekat kukkaset! Ostin samantei oikei komeet purtilotki ja säkin multaa, ni katotaas kauan ne jaksaa taistella hengestään. Kuha tosta kesä vielä koittaa, ni kaivan tonne pihalle montun, joho kippaan ne mullat ja istutan ties mitä yrttejä.
Vapuks tänne onki kutsuttu jo apaut kaikki krillaamaan, sillo varmaa voidaan jo nauttia sadon antimia. Enää tarvii hankkia krilli.

Sitte pitääki kertoa, ku oon tämmöne AAA-luokituksen saanu pullonkerääjä, ni tulipa oiva tili tehtyä männäviikonloppuna Tahkolla. Ku kaikki mulkut on tietty koko talven viskonu kaliatölkkinsä ja pullonsa tuolihissistä alas, ni otimpa säkin ja lähin harrastamaan ns. offpistehiihtoa sinne hissin alle. Niillä rahoilla ostinki sitte autoon pensaa, ni pääs kotio. Nerokasta.

Mutta sitte iha toisii asioihi. Kas kun mua taas pikkuisen vituttaa.
Tuossa männäviikon Talouselämässä oli juttu mimmeistä, jotka haluaa johtajiks (kunhan ei sit olis semmosta inhottavaa kilpailuu duunissa ja niinku selkää puukotteluu!!)
Ni nää tsiksit sit tunnusti jokainen olevansa feministejä:

"On itsestään selvää, että miehet ja naiset ovat samanarvoisia" ensimmäine älynjättiläinen sanoo
"Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä eli tasa-arvon puolustajia", toinen tuonelan torspo jatkaa.

Siis mitä saatanaa!
Miten voi puhua samassa lauseessa feminismistä ja tasa-arvosta? Onks maskulinisti (vai mikä saatana feministin vastakohta onkaa, sovinisti?) myös tasa-arvon asialla? Jos kerran ajaa vaan toisen puolen asioita, ni mitä vittua sillä on tasa-arvon kanssa tekemistä?
Miks on olevinaa iha jees, että on naisille omia kuntosaleja ja voi vittu naisjohtajien foorumeita. Sit jos olis miesten kuntosalit ja miesjohtajien geimit ni voi saatana sentää sitä itkun pillitystä ja EPISTÄ huutoa.
Feministithä on oikeesti just niitä pahimman luokan epätasa-arvon penääjiä. Naisille enemmä ja paremmi ja voivittu helpommi.
Kispe voi antaa vinkin jokaiselle feministille: lopeta se ruikuttamine.

Nonii, mutta huomenna on aika ottaa suunta pääkaupunkialueelle ja sunnuntaina aukee suunnistuksen kisakausi. Onki luvattu +3 ja sadetta. Voi mahtavuutta. Oikei ilosta hypin. Hhahaha
Valmistautumine on muutenki menny helvetin hienosti, oon käyny viimeks juoksemassa joskus viime viikolla. Uskon siis voittavani, tietenki.