Nonii ku joka tuutistaha tarjotaan kaikkia saatanan oivia tuotteita, joilla hoikistuu silmissä ja paino puolittuu viikossa. Ni mää voisinki lanseerata markkinoille tämmösen uutuden ku:
LÄSKIKSI YHDESSÄ PÄIVÄSSÄ!

Arvatkaapa vaa mitä mulle kävi perjantaina? Musta tuli LÄSKI!
Aiemmin kaikki oli vielä hyvin. Tuossa joku aika sitte pihdeillä mitattu rasvaprosentti oli 17,2 ja perjantai aamunaki BMI 22,5.
No sitte menin pahaa aavistamatta työterveystarkastukseen, jossa kartotettiin kispen työkyky. Ni sielläpä piti tehdä 2. tyypin diapeetteksen riskikartotus ja siihen kuuluu osana vyötärön ympärysmitta. Ni voisaatana sentää! Meikän ympärysmitta on 88 senttiä paksuimmasta kohasta, ku sen pitäs naisilla olla alle 80 cm. Siitä tuli samantei 3 riskipistettä tauluun. Oon sitä paitsi kuvitellu et vyötärön mitta olis se kapein kohta mut ehei.

No ei siinä vielä kaikki. Astelin sitte illemmalla perjantaina paikallisen marketin aulassa ja siellä oli ilmane rasvaprosentin mittaus. Ni jumalauta, siinä ku hetken puristin mittarin kahvoista, ni ruutuun läjähti lukemat 27,4 %. Ja siinä se Herpalaiffin myyjäki totes että "no toi nyt on tommonen kohtuullinen tulos... sun ikäselle..."

Hahahaha voihan perkele. Näinkin voi käydä.
No onneks sain lauantaina kultamidalin piirinmestaruuskisoissa. Ni ei vallan alkanu vituttamaan. Ja söin karkkia päälle. Laitetaas tähä loppuun ohjelma, jolla sinäkin voit helposti muuttua läskiksi:

       Ma: Juoksu 1.15 h
       Ti: Pyöräily 1.00 h
       Ke: Juoksu 0.45 h
       La: Suunnistus 12,1 km / 1.43 h