Noniin tässä ollaan kaivamassa lähtökuoppia tämän iltaista valtamerilaivapurjehdusta varten.

Niin jännittävää tää touhu on, et kakkakellokin on nykysin aivan sekasin. Se on ilmeisesti siirtyny, markettien tapaan, talviaikaan viikonlopun aukioloaikojen suhteen. Ei nimittäin pyhäisin kello kilkkaa enää lainkaan ja sitten viikolla ollaan aivan sikinsokin. Viimeyönä näki päivänvalon (HAH!) kauden uutustuote Yökakka! Semmoista ei olekkaan ennen selvistäpäin tavattu.

Kävimmepä muuten tuossa eräänä päivänä retkellä metsässä ja oli oikein vimosen päälle eväät laitettu. Tiedättekö oikein palju juustoo ja kinkkuu ruispalojen välissä! Semmosta, mikä maistuu silkalle parhaudelle. Ja niitten syömispaikkakin valittiin jo etukäteen ja herkkuhetkestä hekumoiden sitä sitten jaksoi talloa sovitulle kallionharjalle.

Kylläpä sitten olikin iloinen ylläri kaivaa repusta se pöydältä mukaan napattu ruispalapussi ja muistella että jaajuuu niin ne oliki siellä jääkaapissa ne herkkueväät. Yllättävän kuivaa tuo ruisleipä ilman päälystettä. Onneks oli autossa kassillinen koiranhoitopalkkio-suklaadia, ni jakso sitten siitä hekumoiden tallustella lopun matkaa.

Mutta nyt on mentävä. Ankkuritatuoinnin nakutusaika on ihan kohta!    

Retkeily ja laiva å-håi terveisin kispe.