Noniin terveisiä vaan. Lakossa ollaan. Suhteellisen pitkiä on päivät, kun ei tartte mennä töihi. Mutta ohan se kivaa ku voi mennä lenkille päivän valossa. Tuollapa tuli muuten yks innokas hiihtäjäki vastaa tänää. Hahahahahah voi saatana sentää, oha tuolla ny helposti milli lunta jo maassa, ni kyllä siinä sujuttelee. Ja ne uuet sukset jalassa. Tottakai.

No ompa tässä ollu aikaa kattella myös hieman televiisiota ja ku piti ostaa dikipoksi, ni joha näkyy tsänneleitä. Oon koittanu kattoo voiselta jos siellä näkys suomalaisia videoita ja satuin tänää näkemään kaks uutta Nightwish videoo. Niillä onki vissii joku uus saatanan kätevä musiikkivideoitten tekokonsepti käytössä. Eli senkus samalla vaivalla pistetää useempi videoo purkkii, ku kerra alettii kuvamaan. Voivoittu kaks oli iha samanlaista videoo. Samat vaatteet päällä ja täsmälleen samat muuvit. Nerokasta. Oottelenki jo innolla sitä kolmatta. (Sitä paitsi se Bye Bye Beautifulhan on suora kopio Turmion Kätilöitten Teurastaja piisistä)
Jos nyt voisin muutenkin olla mieltä tästä kyseisestä orkesterista. koska oon tietenki ekspertti, ku mulla on yks niitte levykin (Wishmaster). Ni eihä se toki laulajan syy oo, et tulee valmiisee pöytää syömää.  Siinä olis varmaa itte kullaki enemmä tai vähemmä (tässä tapauksessa näköjää enemmä) vaikeeta tulkita niitä piisejä uskottavasti. Mutta olisha ne ny silti voinu pongata siihe laululinnun virkaa jonkun mimmin, joka osais iha oikeesti vetää niitä piisejä. Koko orkesterista on tullu iha säälittävä, ku laulaja osaa yhen äänen ja yhen pousingin.
Naitvis - tsiiirou points.