Räpjou. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Noniin tulipa aika näyttävä entree officelle tänään, ku alko tossa  fillaroidessa tulla verta nenästä. Sitäpä oli sitte kätevä pyhiä hanskoihi, ku ei tietenkää ollu mitää rättejä mukana, saati et olis viittiny pysähtyä.

Nojuu mutta kun oon ollu taas poissa ni voisinki tehdä yhteenvedon viime aikojen käänteistä. Ni viikonloppuna tuli oltua Tahkolla. Sukset luisti vallan mahrottomasti. Laitetaas tähä tämmöne saatanan vekkuli kuvaki oikei

.1142711.jpg

Nonii. Ainii mutta ei menny reissu iha hukkaa, tuli nimittäin viimein selvitettyä et miks silkkaa terästä olevat reidet onki usein mäen alla pelkkää perunamjyyssiä. Niin sehä selittyy jälleen kerran perusfysiikalla! Ku siellä mäen päällä ihmisen reisii on kertyny hirmu määrä potentiaalienerkiaa. Ja täähä o suoraa verrannollinen sen mäen korkeutee, et mitä isomman kummun päälle oot ittes hilannu, ni sitä enemmä on reides potkua. Sit ku meet ja veivaat sen mäen alas, ni siel ala-aseman nollatasossa potentiaalienergia reidessä on nolla! Nerokasta.

No mutta meinas unohtua vallan viime viikon kohokohta! Kas ku mun suosiman salin pitäjä kysäs mukaan semmoselle testitunnille (ku se tietää mimmone saatanan innokas airopikkari ja voivittu podypumppari mää oon). Ni siel testissä esiteltii semmosta uutta kuntopalloo, mis on kaffat ja samalla kuvattii tyylikäs voimistelutuokio kaitafilmille. Ni arvatkaa kuka siel oli? No Monos-Matti! Siis tää Suomen seivästoivo, joka juoksee 400 m seipään kanssa alle minuuttii. Voi saatana sentää. Oon ite vielä nähny. No sielläpä sitte Masan kanssa voimisteltii ja oli hirmu ihanaa. Tää sessio sitte esitellää jossai vaiheessa tän Matti-pallon inttervepsivuilla. Ootampa oikei innolla. Olis kyl ehkä pitäny maalata kikspäkki jollai kenkäplankilla ja hankkia uus Jane Fonda -henkinen jumppapuku, ku kerran näi suurii parrasvaloihi pääs!

Ainii ja sit pitää vielä oikei mainita, ku tuossa männä viikolla jo kehuskelin kuinka saatanan ekspertti oonki kemian saralla. Ni mut laitettii sit tuossa pariks päiväks työmaalle valvomaa myrkkymaitten siirtoo ja jouduin tekee siellä semmosia saatananmoisia testejä, et voiko sen maan kipata kaupunkilaisten takapihalle vai pitääks se viiä johonki muualle. Ni yks tämmöne testi kesti voivittu varmaa tunnin. Ohjeita oli 3 sivua. Pipetoi konjugaattiputkeen 75 mikrolitraa indikaattoria A ja lisää vasta-aineputkeen 2745 mikrolitraa 30 ppm näytettä, odota tasan 8 min ja kaada näyte ja puskurointiaine putkee B. Ja voivittu valmista standardiliuos, joka sitte laitetaa testilaitteeseen ja niiden paikkaa vaihdellaan, kunnes jotai tapahtuu ja sitte mittari näyttää jonkun lukeman, jonka avulla voidaan päätellä onko se yli vai alle alemman tai ylemmän ohjearvon. Sillälailla. Helvetin luotettavat tulokset tarjosi kemian tohtori kispe.