Noniin eipä sitten tullu kultaa ja mirhamia SM-koitoksesta. Mutta empä tästä takaiskusta lannistunu kun pikkutoviks ja nyt onkin harhaileva katse suunnattu jo tuleviin koitoksiin. Oisin lähteny muute viikonloppuna täällä Jyväskylässä kisailtavalle Finlandia maradoonille mutta ei saatana, osallistumine maksaa VIIS KYMPPIÄ. Voi vittu sentää viiskymppiä siitä hyvästä et juo neljä mukia mehua ja syö puolikkaan panaanin.
Sillälailla.

Nomutta rahahuolia näyttää olevan toisaallaki. Tää Suomen nokkelin alppitähti Palle "Ooressa on tarjolla 4 kultamitalia ja mää otan niistä kaks" Kalander (nimi muutettu) on ny pörhentyny vallan takajaloillee ja suomii kovin sanoin Hiihtoliittoo. Kas ku liitolla ei oo rahaa maksaa Pallen ympärivuotista leiritystä ja sivellä timantteja sen hiuksiin. Ja lumetki sulanu leiripaikalta. Voivittu hyvä siellä huudella ku ei valtio maksa miehen hiihtelyjä ja sit jätkä asuu Monakossa eikä viiti maksaa verojaan. On se saatana nii hirmu kurjaa ja vääri!

Nonii.
Ja sitten hiphej! Voitin Laminasta skeitti-DVD:n! Hhahahhaha voivittu sillepä onki varmaa hirmu älysti käyttöä. Ku oon just yks kovimmista skedetyypeistä ja toisekseen tommone elokuvien kattelu on se meikäpojan ykkösharrastus! Telkkarista ei kyllä jaksa kattoa yhtää mitää yli puolta tuntia, paitsi urheilukisoja. Ja neki loppuu näkymästä helmikuussa.

Sitten ulkomaan asioihin. Well helou. Vietimpä tänään melko lystikkäitä hetkiä kehitellessäni sanakirjan avulla dippatyölle ulkomaan kielistä nimeä. Hahahahhaha. Suomenkieline versioki on nii vammane, ni kyllä se englanninkieline oikei säkenöi! Mutta tossa tieteellisen julkasun nimessähä on sama ku näis fiineissä titteleissä, et tärkeintä on listasta löytyy termit management, specialist, research, analyze ja strategy. Se nyt on paskan hailee mitä ne tarkottaa.