Noniin hiiala-hoi.
Joulu jäi viettämättä, mutta sukset senku suhisi koko viikon Pyhällä. Kylläpä oli hienoa.
Löysin myös ihka uuden lihaksen perseen syrjästäni. Tämä pikkulihas ilmoitti olemassaolostaan jumittumalla tyystin pariksi päiväksi, mutta lopulta kuitenkin myöntyi ja notkistui taas siihen malliin, että lasku luisti.
Kameraa ei tietenkää ollu reissussa mukana, mutta pääseehän sitä tunnelmii vanhoillaki otoksilla.
(Kuva: Antti Rikkilä)

2190971.jpg
Jos nyt kohta ei lunta iha yhtä paljo ollukkaa, eikä välttämättä aurinkokaa nii porottanu kun keväthangilla. Yhtäkaikki Pyhä on paikka iki-ihana.

Niijoo ja sit pitiki kertoo, ku mua tultii oikei värväämään johonki vitun naisten telemark-kerhoon. Tää kerho, kutsutaampa sitä ny vaikka koodinimellä Tellu-Kullervot, on just semmonen vitun ihana naisten oma kerho, jossa on ihan helvetin kivaa, ku tehää kaikkia naisten juttuja.
Myyntipuheessa oikei korostettii, et tähä kerhoo kandee ehdottomasti liittyä, koska jäsenenä heti saa näin monta prossaa alennusta yhestä jos toisestakin tekstiilistä ja sitte on hirmu hauskoja (my ass) tapaamisia ja kaikenlisäks pääsee expossa tepastelemaan pinkit kalsarit jalassa ympäriinsä, kun on nii helvetin hauskaa. Et se nyt on yks paskanhailee, ettei juuri kukaan tän klubin jäsenistä osaa laskea telemarkia ja jäseneks pyydetäänki näköjää jokanen vastaantuleva mulkku, joka sattuu olemaan nainen ja telemark-monot jalassa.
Ei saatana.

Nomutta sattuipa Pyhällä toinenki värväys, johon lähinkin ilmanmuuta mukaa. Nyt pitää nimittäi alkaa urheilemaa iha tosissaan, kun lupasin lähtee enskesänä seikkailukisoihin yhen hurjan erämimmin pariks. Mun vastuulla on joukkueen suunnistustaidot ja toinen puoli osaa kaikki loput. Enäähän mun tarviiki opetella maastopyöräilemään, kiipeilemään, melomaan, uimaan, sytyttämään nuotio kiviä hakkaamalla ja sulattaa joulusilavat vyötäröltä.
Voi siitä tulee varmasti melko hienoa. Eka tavote on kuulemma voittaa Team Haglöfs (joka on Suomen ainoo naisten oikee kisajoukkue). Seuraavat tavotteeet asetetaan sitte myöhemmi.

Sitte pitää vielä ottaa kantaa syksyn mittaan uutisissa käsiteltyyn opiskeluasiaan. Kun nykysi voivittu joku 15% opiskelijoista saa vuodessa toivotut 60 op kasaan. Tää vastaa (ehkä) noin 37 muinaista ov:a. Ja sit uikutettaa ku on nii helvetin rankkaa opiskella ja sitä paitsi ei oo rahaakaa yhtää.
Muistaakseni aikoinaan Hervannan kultaisina vuosina sai helposti sen 50 ov kasaan vuodessa, senku vaa ilmottautu tarpeeks moneen tenttiin. Tänä syksynä humanistien seassa sain kasaan 55 op, eikä se ny mitää iha hirmu ihmeitä vaatinu (mitä ny vähä loppukiriä, ku sattu useempi dedis samaa aikaa). Mutta eikö ennenvanhaa ov tarkottanu 40 h työmäärää? Ja opiskelijallaha ei muuta oo ku aikaa, etenki ku ei käy töissä.
Ei se ny saatanasoikoo oo mistää opintojen vaativuudesta tai työmäärästä kiinni jos opiskelijat ei jaksa käyä kursseilla. Nykyää kuulemma myös fuksien äitit ja isit laittaa proffille nerokkaita palauteposteja, ku pikkukeijo ei osaa ratkasta jotai vitun mikkihiiri-laskuja, eikä niissä ees käytetty numeroita! Ja sit ei nopat kerry!
Sillälailla. Sitähä voi myös mennä vaikka ammattikorkeesee jos tuntuu että haastavammat asiat ei kiinnosta.

Noniin, nyt taidanki mennä soffalle makaamaan ja hiomaan enskesän seikkailukuntoa penkkiurheilun avulla. Heippa.