Noniin syksy on selkeesti tullu. Oon sen kunniaks ollu oikei helvetin kipiä. Viimeks on ollu kuumetta joskus talvella 05 ni jo vetää akan veteläks ku pikkusen lämpö nousee. En ookkaa tehny sit juuri yhtää mitää viime aikoina, muutaku kattonu yhen tuotantokauden Ozia.
Rastaat on sentää ollu ahkerana ja tyhjentäny tuosta pihan pihlajan marjoista. Yks niistä oliki sit vissii pikku pihlajapöhnässä lähteny esittelemään taitojaan ja törmänny toho ikkunaa. Siinä onki ny verta ja roisketta ja höyhentä somana syyskoristeena. En oo tietenkää viittiny pestä tota ikkunaa, oottelen josko tilataidetta ilmestys vaikka vielä lisää.

Mutta oon mää sentää koulussa käyny. Ja onki ollu silkkaa juhlaa, kun on humanistien kanssa saanu askarrella ryhmätyötä. Sehä nyt on selkee, et ku ryhmässä on 5 henkee, ni eihä siitä hommasta meinaa tulla hevonpersettä. Yks sankari oliki valmiiks jo kotonaan kirjotellu oikee tunteenpalolla jonkun voi vittu 5 sivua omaa proosaa. Joka ei tietenkää perustunu minkään sortin faktoihin, vaan kyseisen yksilön omiin kokemuksiin ja hahmotelmiin. No ei siinä onneks kauaa mee, ku maalaa tekstin mustaks ja paistaa delete-nappia.
No sit tää samainen sankari oli myös katsonu oleelliseks kirjottaa semmosen puoli sivua pitkän osion nimeltä Method of study ja siinäpä oli sitte analysoitu et me (myöhemmin tekstissä lyhyesti vain "the Group") oltiin sillälailla työskennelty, et oli niinkun tavattu porukalla. Ja sit kukin oli myös omassa kotonansa lukenu jotai vitun kirjoja ja kopypastennu netistä tekstit ja sit niitä oli soviteltu taas porukalla yhdessä ja keskusteltu. Ja the Group oli myös tehny tälläsiä hienoja analyysejä, jotka juuri satuinkin poistamaan, koska ne oli iha silkkaa paskaa.

No tänään sitten päästiin itse asiaan ja esiteltiin tämä hykerryttävän hieno analyysi kaikelle kansalle. Siellä oli myös toinen ryhmä opponoimassa, eli esittämässä vastaväitteitä ja syytöksiä, joihin sitten piti hätäpäissään keksiä jotain vastauksia. Sielläpä oliki sitte oikei joku neiti Kesäheinä ottanu meiän lähdeaineiston syyniin ja esitti kiperän kysymyksen:
 "Kun olette tässä viitannu esim. Greenpeacen julkasuihin, niin miksi ette ole käyttäneet lähteenä myös Suomen Luonnonsuojeluliittoa?"
Hahahahah voivittu sentää, kas kun ei vegaaniliittoa.

No mutta, sitten vielä loppuun ihka ihana uutinen. Kas kun mun hieno ralli-kliio on tätä nykyä jo hieman vanha ja väsyny, ni on tullu aika ettiä taas uus menopeli alle. Koska auton vaihtaminen on niin kovin raskas ja surullinen prosessi, niin onneks löytyki tilalle: uus kliio! Vieläpä saman värine! Vähä isompi vaa, ni mahtuu pelit ja pensselit paremmi kyytii. Jouluna sitte pääsee sillä päristelemään, ni jo vain!

1947457.jpg
Aijjai.