Kysymys: Missä sää kispe oot taas ollu?

Vastaus: No siis!

Radiohiljaisuuteen on taas toki syynsä, en tosin muista mikä se on! Ensteks kaikki meni mahdottoman hienosti. Kävin ekoissa suunnistuksen veteraanien SM-kisoissani ja jumankekka määhä olin viies! Se oli hurjan hauskaa. Ja sitte voitin oikei jotkut kansalliset kisat ja aattelin, että voi saatana Venlojen viestissä mua ei pysäytä mikää! Ni arvatkaa vaa taas miten siinä kävi. Ni törmäsin maastopyörällä puuhu ja siitä seuranneet ilipsioashematooma ja syvä piriformisruptuura (eli suomeks: iso mustelma perseessä ja hermovaurio) on pitäneet kispen poissa urheilun saralta viimeset pari viikkoo ja Jukola jäi sitte juoksematta. 

pretend-normal.jpg

Ei siitä sitte sen enempää, sillä aattelin kertoo mitä mieltä oon erikoiskahveista. 
Tiedättehän, ku nykysi joka paikassa (etenki niissä paikoissa, joissa seisotetaan tuntikaupalla jotai kakkelinhuuhtovettä pannussa palamassa pohjaa ja myyää sitä 2 euroo kuppi) pitää koittaa olla trendikäs ja tarjota erityiskahvia. Se kahvi muuttuu näissä paikoissa erityiseks silläviisii, et painetaa napista ja sit se laitos sylkee ulos jotai mustaa paskaa ja siihe päälle valkosta kasvirasvavalmistetta vaahoks ja tsadaa! Ekspresso on valmis! Ja sitte tällasta ihmisten pilkkaa kutsutaa kahviks ja myyää, voi jumalauta jollai neljällä eurolla. Ja vielä pahinta, ihmiset maksaa siitä sen verran! Meiltä saa kyllä ilmaseks tulla hakee kuravedet lattiakaivosta, jos joku on erityiselämystä vailla. 
Se on muute aina hienoo, ku menee johonki palaverii ja sit ensalkuu kysytää et otaksää kahvetta ja voinhan mää ottaakki! Ja sit peräkanaa marssitaa sinne kulman taa ja siellä oottaa se Vendorin laite. Ai saatana ku meinaa aina tulla oksennus siinä kohassa ja sit joutuu seivailemaan, et eiku mää taidanki ottaa vaihtelun vuoks tästä tätä kylmää vettä.. 

Nii ja sitte vielä kahveesta puheen ollen ni kyllä on suomalaisilla (ja miksei muillaki) iha hieman päässä vikaa. Voi vittu ku kaupunkii aukee Staarpuksi, ni siellä vittusoikoo seistää pihalla jonossa ku jossai Neuvostoliitossa, oottamassa et saa sieltä sen litran paskanmakusta kahvetta vitosella! Ja sit kuljetaa se pahvimuki käessä polleena pitkin kyliä koko päivä, et kaikki varmasti huomaa et missä onkaa käyty! ÖHÖM! 
Jos joku haluaa tietää miltä hyvä kahve maistuu, ni suosittelen käymään esim. Jyväskylän Coffeassa. Ja muistisääntönä: jos "kahvilan" kahvimasiinassa ei oo kahvaa, silmääsi on kustu.

Nuova_Simonelli_Espresso_Machine_-_Appia

No, samalla voisin lausua muutaman sanan toisestaki asiasta joka jurppii. Nimittäi pullovedestä. Voi jumalauta jotkut ravintolatha on keksiny et on paljo hienompaa ja muutenki jotenki vitun taiteellista, et hei meillä on tarjolla vaa lähdesvettä ja sitte suolasta kuplavettä pullossa. Et ei meillä oo hanavettä! Voi saatana sentää, että tässä kohassa kilahtaa aina. En oo ravintolassa yleensä kovin kova nillittäjä (paitsi tietty jos ruoka on iha paskaa) mut siinä menee raja, et suostuisin juomaa jostai Ranskasta (tai ees Lahesta) saakka raijattua vettä. Mikää ei oo impesillimpää, ku kuletella rekalla vettä pullossa ympäri Suomee (paitsi ehkä viedä rekalla kaljaa Tallinnaa ja tuoda se henkilöautoissa takasi). Vedenjuontia varte on keksitty vesihana, joka on kyllä taatusti Suomessa vedetty iha joka ravintelii. Kyllä ei oo saatana järjen häivääkää missää muussa! (Ymmärrän toki, et Kuopiossa se hanavesi maistuu iha saatanalle. Mut itsepähän on kuopiolaiset asuinpaikkansa valinneet!)

Noniin, olen siis juonut ravintelissa limonaadia, jossa ei tietenkään ole mitään moitittavaa!

kuva%201-normal.jpg

Lopuksi aattelin kertoo mitä tein juhannuksena! Kun en kerran pysty juoksemaan, niin kävin uimassa! 
Ja uima-asussa tärkeintä on tietysti tyylikäs hattu, jonka löysin saunasta! 

uimari1-normal.jpg

Ja kun on kellunut sahannut laiturin edustalla aikansa ees ja taas, niin kyllähän siinä jo triathlonisti tarvitsee lisää enerkiaa. Onneks tarjoilut oli kerrassaan mainiot!

evashetki-normal.jpg

Taisin syödä vähän nakkiakin ehtoommalla!

juhannus-normal.jpg

Kohta alkaa yrittäjällä ensmäine kesäloma ja kukaa ei maksa siitä mitää. Iha mahtavaa, taidanki pitää sitä koko kesän! moi

PS: tiistaina juostaan taas Vaajakoskella kilpaa, tervetuloa mukaan!