Juu niinku epäilinki ni Espoossa ei oo intternettiä. Ei ainakaa siellä missä asustan tätä nykyä, joten piti tulla kipinkapin takas Jyväskylää viikonlopuks kirjottamaa plokia! haha

Nonii, oon siis het kaks viikkoo elelly nyt pk-seudulla ja voisinkin hieman todeta seuraavaa. Kuha siellä sai pelit ja pensselit paikoillee, ni oliki aika ottaa ensmäine työaamu ja luovia itsensä julkiskulkuvälinein työpaikalle (työpaikasta täytyy muute todeta se, et siellä on semne älyn kuuli kaffitrakteri, jolla voi suristaa ties mitä tsinsillaa. Ja opin jo het muutaman maitovaahtolasillisen jälkee mistä se maidontulo sammutetaa). No mutta töitten jälkee on onneks ollu aika keskittyä hieman tärkeempii asioihi, eli tutustua lenkkimaastoihi sekä ettiä sopiva sali jossa voi taivutella tankoja solmuu.

Ja voi kerrassaan mahtavaa, ku Espoossa kerranki o lunta, ni ladutha on vallan hienot. Ja niitä on suht reilustikki, ni ei tarvi jotai saatanan kilsan lenkkiä kierrellä. Ja mikä parasta, siitä asunnon kulmilta pääsee hiihtäen ikeaan! hahahahah, eikös oo parasta. Kävin jo tuossa männäviikonloppuna oikei hiihtoretkelläki, aamulla linjur'autolla Solvallaan ja sieltä sitte melkosta erälatua pitki eteläisen-Nuuksion halki takasi kotio. Sielläpä muute oli melkosen hienot maastot ja latu mitä loistavin. Iha saatanan jyrkkiä töppäreitä ja mutkikas, kapee latu. Jo vain! 

Nomutta, ku kerran espoolaiset ei vissii oo tottunu siihe et talvella olis lunta, saati että olis nikkaroitu ladut, ni mitä muuta voi oottaakkaa. Ku voi helvetti siellä on sit kaikkia saatanan taliaivoja tallomassa pitki latuja ja pitäähä sitä kristus sentää ottaa lastenvaunut myös mukaa! Ilmeisesti päässy hieman unohtumaa, et talvella vois mennä tepastelemaa johonki iha muualle, esim. hevonvittuu sieltä ladulta. Saatana sentää. No mutta oon mää saanu raivoni hallittua ja suksinu vaa menemää siellä aboriginaalien seassa iha sujuvasti (ei sillä, et espoolaisille pitää myös antaa pisteet siitä suksi-innostuksesta, väkee on ku jypin pelissä, hyvä että sekaan sopii).

Juunii ja sitte se salin etsintä. Siinäpä taas yks stressin aihe. Salille on tietty erinäisiä kriteerejä, kuten se että se on lähellä asuinsijaa tahi työmatkan varrella, että siellä on tarpeeks tilaa, että siellä on vapaat painot ja kahvakuulat (näistä voi vaan haaveilla naisten saleilla) ja että siellä ei tuputeta jotai vitun podipumppeja ja steppejä, ku ne on nii tehokkaita!!!!!! No kiersin sitte salin jos toisenki ja viimein kolmas osottautu kelvolliseks. Joten asiat alkaa olla elämässä kohdallaa (koska jos harrastuspuitteet ei oo kohallaa, ni elämä on vaa kerrassaa päi vittua).

Töissäki o ollu kohtuullista (sillä eihä töissä ikinä oikeesti voi olla hauskaa, koska se on pois omasta vapaa-ajasta) ja ensviikolla on palkkapäivä, joten ehkä sitä nyt sitte hetken selviää hengissä pk-seudulla tämmöne maalaistolloki. Vaikka se (siis pk-seudulla asumine) kieltämättä karvaa sydäntä nii saatanasti, ettei mitää tolkkua. Mutta kuten monissa paikoissa, parastaha siellä on että sieltä pääsee vielä pois! hahaha

Otetaampa sitte loppuun vilkasu, et mitä sitä nyt sitte on saatukaan aikaa tällä viikolla:

Ma: Kävely 0.45h + puntti 0.45h + spinninki 0.45h

Ti: Hiihto (P) 2.15 h

Ke: -

To: Puntti 0.50h + pyöräily 1.00h

Pe: Hiihto (P) 2.00 h

La: Hiihto (P) 1.30 h

Juu, tajusin tuossa just yks ehtoo, että oon viimeks laittanu lenkkarit jalkaa joulukuun puolivälissä, mutta ei se mitää. Eiköhä ne kohta pidä kaivaa taas esille, ku ladut kuitenki sulaa alta.

Hiiala hei! toivoo kispe