Gudaa.
Kyllähän mää oikeestaan tiesin, että tuolla meren rannassa ihmiset puhuu ruotsia, mutta voivittu onko niitten oikeesti pakko puhua sitä? Mikään ei kuulosta niin saatanan tyhmältä, kun suomen ruotsi.
No mutta tämän alustuksen myötä itse asiaan: pääsin tuossa viikonloppuna ihka oikean purjeveneen kyytiin! Sepä oli hirmuisen jännittävää.
Ja oonki oikee semmone merimies ja vesipeto, ni aavalla merellä olo oli tietysti silkkaa nautintoa. Tässä kuvassa kirjeenvaihtaja istuu rennosti ja nauttii olostaan.

823234.jpg

Onneks veneestä löytyy korkeakirjallisuutta luettavaks. Ihka oikeita HEPPAKIRJOJA! Oon tietenki lukenu kaikki Kortepohjan lainaston hepokirjat pienenä tyttönä ja olipa vallan mahtavaa verestellä muistoja Päkän, Repen, Maran ja Kikan seurassa. (nää on siis niitä sankareita, hevoset oli Majuri, Kafka ja Lady)

Juu sitten purjehdusvene päätyi jollekkin jännittävälle saarelle, jossa sai onneks tukevaa maata koipien alle. Sielläpä sitten opin kaikkea uutta kalastuksen historiasta ja lampaan paskasta. Huomatkaa oikeaoppiset vaellusjalkineet.

 823300.jpg

Kävin myöskin polskuttamassa merivedessä. Oonki oikei melkone saukko!
Tänä kesänä on toi uimapolitiikka ollu kyllä harvinaisen heikkoa, etenki ku huomioi, että rantaan on joku 50 m tuosta ovelta (jos joku muuten on vituntyhmää hommaa, ni piitsillä makailu. Voi saatana sentää että jotkut jaksaa siellä maata koko kesän).
Mut oommää myös kerran pulikoinu kesän aikana tossa lähirannassa ja sielläpä tuli oikein otettua taideotoksia todistusaineistoks.

823299.jpg
UU & JEE.

Mutta sitten päivän teemaan.
Tänään ilmeisesti alko koulut taas ja tuossapa on Jyväskylän ehkä komein ja paras AMIS naapurissa. Voi ahahahhahaha vittu mitkä myöhäiskesän festarit siellä olikaan tänä aamuna viittä vaille kaheksan, kun tepastelin töihin. Järjetön liikennekaaos, ihan ku jossai RMJ:n portilla. Datsunia ja mopoa ja korollaa tuli joka suunnasta ja melko innokkaan näkösiä pitkätukkia löntysteli ja syljeskeli joka puolella.
Haahhahaha voivittu sentää.