Noniin, nythä on kauhia kohu, kun onki kepulifirmat toimittanu hevosenlihaa, vaikka piti olla jotai muuta. Ja sitte eineksen syöjät on iha pahana, että siis hei mua on huijattu!

Jos nyt sitte ryhtyy oikei miettimää, että ketä tässä on huijattu, nii melko viimesenä siinä listassa kyllä on se pakaste-lasagnen tahi gulassin ostaja. Et sielläku Liplissä innoissaa mätetään sitä einestä kori täytee ja sitte kiireesti kotii herkkuaterialle, ni missähän välissä se huijaus on kerenny tapahtua? Kuinkahan moni einesten ostaja lukee ne pakkausselosteet, saati osais nimetä yhtä ainutta ainesosaa, mitä siinä paska-annoksessa on? Et jos siinä on sitte naudan lihan sijaan hevosta, ni voivittu mitä sitte?

1132keppihevonen2_1101_9b5-normal.jpg

Ja ihan turha väittää, et jonkun sydäntä olis iha särkeny kun se iiiiha-ha-ha-ha-na polle on nyt päätyny iha tietämättä lautaselle. Suomessaha hevosen syönti ei varsinaisesti oo mikää tabu, sen verran hyvin näyttää metvurstipitsat maistuvan (onhan hevonen toki komea ja kovin sympaattinen eläin, mut mikäpä elossa oleva eläin ei olis?)

Mutta tässä kyllä meni pisteet kotimaista lihaa käyttäville lihataloille. Atriallakin elukat ihan omin sorkin köpöstelee sinne teurastamolle, et siinä ei varsinaisesti iha hirveen isoo aika-ikkunaa jää hevosen taikomisee. Jos naurettava hinta ja mahollisimman epäymmärrettävä ainesosalista on tärkein kriteeri ruuan ostossa, nii sitä saa mitä tilaa!


ps. tänään minä tilaan makeisia, onhan perrrrrjantai!