Juu, pysytään vaan hiihtoaiheissa. Eihä talvisin ny muuta tarviikkaa!
Pyhällä lykityn, aavistuksen liiotellun, hiihtoretken jäljiltä alko tosiaan hitusen ramasemaan. Voi saatana että väsyttiki. Kotiin palattuani sain seuraavalla viikolla hiihettyä yhteensä het 4 tuntia ja väsytti nii saatanasti, ettei siinä ajassa kovinkaa kauas varsinaisesti ehtiny.

Viime viikolla ryhdistin ja kävin pukkimassa yhteensä jonkun  9 tuntia, tosin ei sekään nyt aivan liukkainta menoa ollu sekää. Mutta onneks voi myös käyttää muutaman päivän virkistykseen. Sunnuntainaha oli selkeesti, jos nyt ei kevään eka päivä, ni ainaki melkosen kova aavistus kevästä jo ilmassa! Ja sillonha eiku kiireen vilkkaa aurinkoprillit esille ja järven jäälle viettämään laatuaikaa! Voi mahtavuutta.

Ja sitte vaa simssala-pim! Maananataina oli eka kerran olo, et tässähä saattaa jaksaaki taas jotai! Eläköön kevätretket!

Juu, jos sitte ei joka ehtoo nii sukset luistakkaa, ni enskesää vartenhan voi alkaa virittelemää iskua myös sisätiloissa. Thomas Alsgaardi näyttää mallia! (hahahaha, aluks vähä lämpöö iisi-piiseillä muuveilla ja sit mentii!)

Moi!