Arvatkaapa mikä nyt vituttaa.

No kun tuossa viime viikolla tuli sitä lunta. Ja voivittu nyt on Aamulehden mielipideosasto ollu joka päivä pullollaan kaikkien närkästyneiden sananiekkojen tarinoita. Et ku on lennetty persiillee Pyllykadulla. Ja sit Sikalankadun risteyksessäki joutunu kävelee autokaistaa pitki. Ja sitä paitsi siellä yhellä kujalla ni ei ollu hiekotettu! Ja sit tietty kirotaan ja äimistellään, että johan on perkele kun ei oo parkkiksia aurattu ja jos onki ni huonosti. Ja itte parkkeerannu sinne päi helvettiä sen oman koslansa.

Voivittu eiku ite kolan varteen jos ei oo tarpeeks hyvä. Mikä se on saatana, kun ei voi nykysin enää mitottaa omia tarpeitaan siihe vallitsevaan ilmastoon? Talvella on liukas. Talvella sataa lunta. Ei se ny taloyhtiön syy ole, jos siellä joku hienohelma on ranne poikki. Mitäs meni sinne jäätikölle pikkukengissä steppailemaan. Ja mitä sitte, jos jonkun auto on blokattu sinne penkan taakse, senku otat lapion käteen ja kaivat sen esiin. Ja sitte voivoi! jos menee autosta iskarit, ku rynkytät sillä satasta kuoppasia teitä. Menisit kävellen. 

Ja jos tosiaan maahan tippuu kerralla semmone kolmen metrin lumipatsas, ni minunko veromarkoilla pitäs sitte mitottaa aurauskalusto semmosta kerran-sadassa-vuodessa-ilmiötä varten? Et paska kaupunki ja paskat auraajat tottatosiaan. Millä helvetillä ne auraajat ees pääsis paikalle, ku siellon nokkelat kesärenkailijat tukkinu kaikki valtatiet?

Kispeä ei ainakaa haittaa yhtää, vaikka on ulkona lunta ja liukasta. Sitä vartenha talvi on. Muuttakaa ruikuttajat vaikka Turkuun! Tai kookossaarille.

Tai hankkikaa semmoset mummojen piikki-klipsuttimet danssikenkiinne. Niillä saa mennää kauppaanki. Tai pistäkää vaikka piikkarit. Kuhan lopetatte sen lehtiinkirjottelun.

terv. nim. Sananvapaus mi arse

PS. Hahahahah päivän parhaat naurut on kyllä tarjonnut erään sos.dem.nuoren mielipiteet Tampereen kaupungin katujyrien käytöstä lumenluonnissa. ahahahhahahahaha