Tere. Käyn tässä joskus aina evästämässä tuossa viereisellä kansankorkeakoululla.  Ja koska kyseessä on siis University of applied science (kevyttieteiden yliopisto) niin sielläpä kuulee aina melko nerokkaita juttuja ruokapöydässä. Itekki oon samantapasia keskusteluja salettiin käyny yläasteen fysiikan tunnilla. Melko lystikästä seurata, kun joku nuorinero suu vaahdossa kertoo kavereilleen, miten oli ratkaissut kuljetun matkan jakamalla keskinopeuden ajalla!

No tänään siihen viereiseen pöytään parkkeerasi lauma ulkkareita ja siinä menikin loppu soppalautasellinen ihmetellessä että mitä saatanan kieltä ne puhu. Sitä kieltä puhuttiin näin: mutulu putulu kröhöm. Päättelin sen olevan viron ja arabian sukua. Hahahahahha voi saatana sentää, kun lopulta sitten tajusin et nehä puhuki englantia. ahahhahahahahahah voivittu.

Noniin ja sitten asiaan. Viikonloppuna tuli patsasteltua Skiexpossa ja messuilla aina törmää siihen perusfaktaan että nuoret tsiksit myy paremmin, kun karvaset möhömahat. Salettii kaikki tilas Slämmerin, ku siellä tiput pikineissä lehteä esitteli. Mutta voivittu sentää ku tosiaan suurin osa näistä promoottoreista on semmosia 18 v ja aivan saatanan tyhmiä. Sielläpä sitte toisilleen sirkutellaa ja ajetaan keskenään ympyrää niillä esittelymopoilla. Minä en kyllä ainakaan sellaselta mitää osta, saati sitte että maksasin siitä hyvästä palkkaa.

No mutta sitten ajankohtaisuuksiin. Nyt ku on saatananmoine pankkilaina, ni voi pistää elämän risaseks. Eilen ängin minäkin mukaan pörseen. Nyt siellä liituraitajätkät sulloo mun osakkeilla saatuja piljoonia taskuihinsa minkä kerkiää. Se on kyllä hienoa, ku nykysin voi suoravelotuksella kätevästi lähettää kerran kuussa tililtään rahaa suoraan kinkkulan kaivoo!

Parasta tässä on että YTN on antanu lakkovarotuksen. Ensviikon tiistaina alkaa lakko jos (helvetin) hyvin käy. Tässä velkakierteessä olis toisaalta iha kiva käydä töissä, mutta eipä taida sillon olla asiaa officelle, ku lakkovahdit hirttää kaikki rikkurit tyylikkäällä EN TEE KORVAAMATONTA TYÖTÄ -kaulaliinalla.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.