Heipähei ja kispe jakaakin nyt naisten päivän kunniaksi vinkin kaikille naisille!

Just tänään, maaliskuun kaheksas, kun mittari ulkona näyttää plus-asteita (ainaki tässä Jyväskylän korkeuksilla!) ni varmasti jokainen nainen on siellä manaillu, et voi saatana kun on taas liisteriä sormissa! Ja miten mää nyt tän tuonelan töhnän saan irti, ku ei mulla oo pensaakaan?!

Ni älkää olko huolissanne naiset, apu on lähempänä kun uskoittekaan! Nimittäi siellä teiän bjyytipoksissa! Jokaisella naisellahan on (paitsi keväällä liisteriä sormissa) jossain puteli vedenkestävän meikin poistoainetta. Ja eräänlaista vedenkestävää meikkiähä se liisteriki on! Ni eiku sitä vaa lorottaa käsii ja hieroo hetken, ni jummijammi, liisteri on poissa!

IMG_9480%20%28kopio%29.jpg

Ja kun kerran suksimisesta oli puhe, ni tässäpä samalla katsahdus viime viikon urheilun saralle. Pari päivää meni vähä kinkkulan kaivoo, ku piti lähtee aamuviien junalla Helsinkii hoitelee pisneksiä, ni siinä ei sitte illalla kasilta nii tehny nii mieli lähtee lenkille, kun vihdoi pääs takas kotii. Ja sitte ei huvittanu ees seuraavanakaa päivänä mikää. Kyllä on noi pisnekset nii pahasta tälle urheiluharrastamiselle, sano! hahaha

Viikko 9 

Ma: Puntti 0.45 h
Ti: Hiihto 2.00 h
Ke: Puntti 0.45 h + hiihto 1.30 h
To: -
Pe: -
La: Hiihto 2.00 h
Su: Hiihto 1.00 h (suksi lipsu iha perkeleesti, ni tunnissa sai tarpeekseen..)
Yht. 8.00 h 

Katotaa sitte, josko tällä viikolla sais jotai enempi aikaseks! 
hilirimpsis