Juu, perjantaina pitääki ottaa suunta Suomen Turkuun. Sielläpä sitten on ohjelmassa lääketieteen tohtoriksi väittelyä ja illemmalla on luvattu pöydillä danssimista ja sen semmoista. No pitäähän toki juhliin laittaa juhlavaatteet ja tokihan juhlavaatteita lähetään ostamaan näin hyvissä ajoin. (Oliha mulla toki jo yks juhla-asu valittuna, mutta päälle puettuna se näytti enemmin sopivalta mafian hautajaisiin, ku ilopileisiin). Nonii eiku siis kauppaa, siellähä niitä kolttuja roikkuu. Ja hahaha voisaatana että taas. Ku oon tämmöne yltiö muodikas ja muutenki seuraan tiiviisti et mikä on eniten trendikkäintä, ni vaatekaupassa saa kyllä aina riemastua. Tän talven pikkujouluissa selkee ykkösvalinta on voivittu semmoset kiiltävät kärmeksennahka kalsarit (eli katunimeltä leggingssingit, hips vaan!). Hahahah ja siihe päälle sit joku pussin malline vaaleenpunane kiiltelymekko, ettei suotta kiristä siitä hyvin kasvatetun keskivartalon kohalta. Koitin itteäni muutamaan hillitympään versioon asetella, mut tällä kertaa jäi hulmuhelmat kauppaa oottelee. Ehtiihä tässä vielä.

Nomutta siitä keskivartalosta tuliki muute mieleen, ku tossa viime viikolla oli lehessä juttua, et näihi laihutusleikkauksii (jossa vedetää ränni suoraa mahalaukun ohitte tms) on tätä nykyä kolmen vuoden jono. Niin mitä saatanaa? Sittekö ne möhömahat kolme vuotta istuu kotona syömässä makeisia ja rapsuja ja oottelee et millo pääsee leikkauspöyälle? Entäs jos käyttäis sen kolme vuotta esim. siihe painonpudotuksee, ni ei välttämättä tarvis mennä olleenkaa. Ja sitte saatanasoikoo veronmaksajat joutuu semmosta sponsoroimaa, sekös on silkkaa hienoutta. Jumalauta. (Parastaha oli vielä se uutine, ku joku punkero ei päässy kunnallisee leikkauksee ja hoidatti asian yksityisellä ja sitku tuli vähä komplikeissöniä, ni kunnalle heilahti joku voi perkele 70 000 euron lasku) Se jos mikä on vaa nii hienoa. Entäs jos vaa pistettäs sitä suuta pikkuse soukemmalle ja otettas vähä ryhtiliikettä, ni ei maksais mitää?

Juujuu, ittehä oon tietty ykkösparas puhumaa makeisen syömisestä (koska oon siinä aika kova luu, indiid), mutta joku roti siinäki touhussa voi joskus olla, sano.

Mutta sitte pitää taas ihastella. Tossa jo kerkesin suu vaahdossa hehkuttaa ku tuli talvi ja sukset luisti. Ni ei luista enää, hahahah. No mutta nytpä voi taas juosta lenkkejä tuolla pitkin sulia mettiä, jotain positiivista kuitennii. Mutta koska hetken oli lunta ja Jyväskylä on muutenki nii mahtava paikka, ni otetaampa loppuun vilkasu kaupunkiin. Olin nimittäi yks ehtoo kameramiehen pikkuapulaisena (eli hypin taustalla tyhjä jalustapussi selässä ja marisin että on nii kylmä ja kauan vielä menee ja eikö voitas jo lähtee) ja tässäpä aikaansaannos.

Huomaathan kuvan keskiosissa pilkottavan yksinäisen valon, joka on tietenki Jyväskylän ylpeys numero ykköne, Nykäsmasan hyppytorni! 

Ja jottei menis iha ohi pääteeman, ni harj.pk viimeajoilta, silvuplee.

Ma: Juoksu 1.10 h

Ti: Puntti 0.50 h + aika kova rykäsy spinninkifillarilla 0.30 h

Ke: Juoksu 1.30 h

To: Puntti 0.50h

Pe: -

La: -

Su: Juoksu 1.45 h

Mutta nyt meen juomaan kahvia, heihei.