Juu heipodei.
Kävin tuossa taas vähä mummolassa, siellä lihapatojen äärellä. Aijjai, kun on hyvä paikka se.
No terveisiä taas liikenteestä. Voivittu mimmosia torspoja sitä onkaan aina ratin ääreen päästetty (ja kun tietenkin itte kuulun siihen 80% osaan väestöstä, joka ajaa paljo paremmin ku muut).

Ensinnäkin nää, jotka ei tiedä miten liikenneympyrässä ajetaan. Että ympyrään ajetaan tietenkin vilkku päällä vasemmalle, et muut osais sitten arvata, mihin suuntaan sitä Oiva Kuski on ajatellu kiertää. Ja sit pysähytään vielä siinä ympyrässä antamaan sivuilta tuleville tietä.
Voi saatana sentää.
Ja sitte nää kuskit, jotka pörheltää kaheksankympin alueella jotain neljääkymppiä. Kun on tiessä mutkia ja luntakin, ni onhan se hurjaa! Voivittu kun on ratkiriemukasta sitte niitten perässä körötellä.
Lopuks voitas vielä antaa diplomi niille, jotka ei osaa käyttää pitkiä valoja. Et siellä pöristellään illalla reilua alinopeutta kilometrin mittasen jonon ensmäisenä, eikä viitsitä laittaa pitkiä päälle. Siinä on sitte kätevä muitten ohitella juu.

Nomutta ohan niitä hyviäkin uutisia: talvi tuli Hervantaan! Jee jee jee.
Se nyt ei yllättäny, et latukoneita ei paljo näkyny, vaikka eilen tuli se kolme metriä lunta.
No ei se mitää haittaa, sielläpä tuli suksittua tänään kunnon lenkki mummojen aukasemia latuja.

Niijoo nythä on taas läskit ollu tapetilla, kun valtakunnassa ollaan herätty väestön pikkupikku-pulleuden aiheuttamiin vaivoihin. Yks esimerkki on Hesarin Läskikapina, jossa voi sitten julkisesti haastaa punkeroita tuttaviaan laihuttamaan. Siellähä on jo sit yks jos toinenki takajaloillaan, et toiha on iha tör-kee-tä ku julkisesti vallan mennää siellä nimittelemään kavereita lihaviks.
Hahahahah. Luuleeko läskit, ettei muut ihmiset tiedä muutenkin et ne on lihavia? Et ei siitä kyllä mitää sensaatioo tule, vaikka se nimi siellä listassa lukiski.
Sit joku on ehdotellu et lihavat sais itte maksaa terveydenhuoltokulunsa. Tää olis kyllä ihan oiva idea. Mutta eihä ketään saa sorsia sillä viisiin, kun ei se tietenkää oo niitten oma vika, et lautaselta löytyy joka ilta kilo suklaata ja pussi lihapiirakoita. Kispe voiski ehdottaa, et droppien sijaan kaikille fät-äässeille annetaanki sukset ja annostuksena vaikka 3 kertaa viikossa. Jo luulis elopainon ja verenpaineen talttuvan.

Muttamutta, OUJEE!
Ensviikolla se onkin aika pakata sukset autoon ja karauttaa kohti Norjan maata! Sielläpä sitten suksi suihkii ja kaliakin varmaan maistuu ihan ok.
Eikun hilirimpziz!