Moi
voi räkä, kesä ja loma loppu ja piti mennä takas töihi.
Onneks viime viikolla ehinki viettää kaiket ehtoot laatuaikaa tuolla vattupuskissa. Tällä kertaa tosin jouduin lähes kaltoinkohdelluks! Ekaks joku sintti pisti mua alahuulee ja oliki hiema pöyheen muotone suu, ku kerkesin kotio.
No seuraavana päivänä joku perkeleen aNpiaine puri mua seljästä. Ai hyvä saatana että sattu. Piti iha huutaa äänee ja kiroilla pitkää, että alko laantumaa polte.

No sitte läksin vielä Multian suuntaan lakkasuolle ja siellähä oli herra käärmes sihisemässä. Onneks pistokiintiö oli jo ilmeisesti kesältä täynnä. Nii ja olihan siellä myös rupisammakko! Hahah, iha mahtava semmone kämmenen kokone rumilus. Kyllä Suomen luonto on hieno!

No sitte pitiki tosiaa mennä takas töihi. Ja sehän on harmillista ku pitäs kuitenki yötämyöte kukkelehtia ja kattoa urheilua telkkarista. Lähe siinä sitte aamulla kuutoselta salille reippaasti. Juu.
No kävin sitte tossa ykspäivä myös Köppenhaminassa poikkeamassa. Siellä oliki hieno vastaanotto lentoasemalla, ku oli kaikki pääministeriä myöte vastassa Tanskan liput heiluen. Olo oli ku olympiavoittajalla! Sano.

Ja kun oon niinki kokenu Kööpenhaminan kävijä, nii tietty osasin suunnata pisnesten hoitelun jälkee suorin vartaloin sinne kauppahallii ja kahveen hakuun.
Ai hyvä saatana tuo Koffee kollektiivin kahvee on nii parasta, että sitä on pitänyt jo useemman kerran tilata kotio kannettuna. Kispe suosittelee!Nonii, loppuun sitte katsaus kuntoilun maailmaan.

Kävin tosiaa tossa pari viikkoo sitte kipittämässä taas puolimaratoonin. Jos joku ei muistanu, ni oon joka kerta luvannu että voivittu en salettii juokse puolikasta enää koskaa. Ja tää kerta ei todellakaa tuottanu poikkeusta tähä, ehei!
Juoksun tavotteena oli 1:45 joka nyt ei varsinaisesti oo mikää kovin kaksinen aika. Ja siihenhä pääsee, senku nelistää tasan 5 min/km tahtia koko matkan. Joten eiku matkaan! Ekat 5km meni just niinku pitiki, kello näytti 25 minsaa ja olo oli ihan kohtuulline. Sitte alko hieman askel painaa ja muutenki tais olla hieman perseestä se olo. No sitte jossai kaheksan kilsan kohalla kamelin selkä katkes ja voivittu että siitä ei meinannu tulla mitää. Ja totesin että ken tässä nyt tepsuttaa, saa kyllä aivan kaikki toiveet tavoteajasta heittää (ja piti iha pinnistää, etten keskeyttäny ku kurvattii uuelle kierrokselle). Ilmeisesti olin sillon kuutos sijan kieppeillä, joten päätin keskittyä vaan sijan seivaamiseen, ajasta viis!
Sitte jossai 13km kohalla alko yhtäkkiä kulkemaa ja aloin tietty keulimaa samantei. Ohittelin miehiä ja naisia minkä kerkesin ja aattelin, että voi veikkoset oon paras ja muutenki vielä voitan tän!
No siihenhä se kanan lento päätty sitte 16km kulmilla ku seinää ja sen jälkee alko yhtäkkiä tulla naisia ohi oikeelta ja vasemmalta. Mistä vitusta niitä oikei tuli? Ne oli salettii oikei porukalla kytänny siinä takana, et kohta toi hitusen raskastekonen akka kyllä hyytyy tähä helteesee, et sitte vaa niitataa porukalla ohi!
Joo-o. Pääsin lopulta maaliin ja aikaa meni iha saatanasti ja tipuin vielä kymppisakistaki ulos. Eli varsinaisesti lapsosille, saati sitte blokin lukijoille ei jääny muuta kerrottavaa, ku että voitin sentää Wilson Kirwan! Hahahahah.

No jos juoksu ei kulekkaa, ni oon vihdoin saanu tänä kesänä kehiteltyä leuanveto-ennätyksiä. Enkat (9) nyin kesällä 2007 ja sen jälkeen oon jumiutunu johonki kuutosen kulmille vuostolkuks. No sitte tossa yks ehtoo keksin, että ahaa! Tätäkin lajia (kuten ehkä muitaki voimailulajeja) voi harjotella sillä viisii, et laittaa lisää painoa. Ja kun elopainoa en nyt viitsisi sen suuremmin kasvattaa, ni köytin (ku mikäki saatanan salikössi ikää) vyötäisille punnuksia. Ja jo vain, meni kaks päivää ku alko tapahtumaa ja enkkaa on nyt sivuttu samantei.  No mutta, kuulin tossa yks päivä, että meloja Jenni Mikkonen vetää (naiselle) kepeät 47 leukaa (voi jumalauta!!), joten seuraava tavote onki iha selkee! hahaha

Tähän hätää ei muuta raportoitavaa, hei!

PS. kämppä on vihdoin myyty, ei mennykkää ku puoli vuotta!