Noniin laiva ohoi!

Tuossa viikonloppuna pääsinki taas sisävesien äärelle, oikei moottoriveneeseen. Voi veikkoset että vesi onki ahdistava elementti. Suihku nyt vielä menee iha ok, mut tsiisus kraist ku lähetää tonne aavalle merelle että rannat hädin tuskin näkyy, ni alkaa kisperssonia hitusen verran kalvamaan. Ja sit vielä tarjotaan, et haluutko ohjastaa tätä paattia? Aika hiljasta et meikäpoikaa sais veneen rattiin, etenki jos vesi on sen verta kylmää ja ranta sen verta kaukana, ettei sinne koiraa polskutellen jaksa.

Kesällä kuulemma pitäs alottaa vesihiihto, siitä tulee varmaankin helvetin lystikästä.

Niinjoo ja sitten siirrytään pohjavesiin, eli kuulumisia tieteenteon saralta. Prozekti etenee valtavan hienosti, oon jo kumonnu Darcy'n lain, huomenna on evoluutioteorian vuoro. Se tässä virtausten mallintamisessa on muuten hienoa, että virhetekijöitä on niin saatanan paljon, et ne alkaa jo kumoamaan toisiaan, ni ei tartte ottaa niitä kaikkia huomioon! Nerokasta.

Ja sitä paitsi kukaan ei pysty todistamaan, et mun laskelmat olis väärässä. En tosin pysty todistamaan, et ne olis oikeinkaan. Hahahah. Mainiota. Jatkan kalkulointia, hei!