Ainii sitähä mun pitiki. Ku tiedätte varmaa kuinka trenditietonen oon ja etenki kaikenlaisessa muotiin ja kauneudenhoiteluun liittyvässä iha ässä ja muutenki pätevä antamaa lausuntoja.
Ni joskus taannoinhan jo olin mieltä tekokynsistä. Ku naiset iha vakavissaa väittää, että nakkisormet varustettuina 10 senttisillä kirjavilla kynsillä on hienot? Hahahah, voi saatana, ne on edellee iha yhtä torspon näköset, ku aiemminki.

No sitte ku muuten ilmeisesti iha täysjärkiset naisihmiset on saanu liimattua niitä naurettavia muovilappuja sormenpäihinsä, että olis mahollisimma vaikee tehä yhtää mitää, ni sitte on aika jatkaa kaunistautumista toisaalla.
Sillä nythä kaikilla yhtää aikaansa seuraavilla on semmoset saatanan ripsituuhennukset. Hahahah voivittu, sitte tuolla tepastellaa ihmisten ilmoilla semmoset katuharjan näköset tupsut silmien ympärillä ja ollaa ilmeisen viehättäviä. Niistä tupsukoista voi iha harjaantumatonki silmä tunnistaa, et mitkä oli siitä edullisemmasta mallistosta. Hahaha voivittu, voin ystävällisesti vihjata, et suurin osa ei todellakaan näytä miltään kohtalokkaalta Eva Longorialta, vaan savupiipusta heränneeltä pullasudilta. Ilmeisesti jälkimmäistä ei oo muistettu kartoo iha kaikille hollivuud-tähdillekkää.Mutta koska nyt on kuulemma Halloween, nii laitetaampa loppuun ajankohtainen kuva. Täähän oli esillä jo joskus aiemminki, mutku vuodatus hukkas kaikki kuvat, ni voin hyvin julkasta uudelleen!
Otoksessa Onni pohtii kumpi oli ensi: karamelli vai keppoinen!