Moi, oot varmaa huomannukki, et nykysi urheilua on aivan turha alkaa suorittaa ilman tiettyjä varusteita. Et jos ei oo mittarit, piipparit, tööttäimet ja adsorberit mukana, ni suorituksesta ei tuu yhtää mitää. Koska jos ei voi kattoo mittarista et sydän lyö ja maisema vaihtuu (ja jos ei ota joka suorituksesta kuvaa ja talleta tietoja joka saatanan sosiomediaa) ni sitä ei ees oo tapahtunu!

No niin ja se mikä on nyt tärkein lisävaruste on tietty ne kreisin väriset, saatanan kireet sukat! Voi saatana että taas. Kattelin tossa justiinsa et paljo ne maksaa, ni voivittu melkei viiskymppiä. Siis sukat
Ja mikä parasta tässä ilmiössä, ni tästäki ihmiset silmät kirkkaina väittää, et ne puristimet jalassa mää niinku pääsen kovempaa! Ja palaudun nopeemmi. Ja oon muutenki vahvempi! Hahaha voivittu, tää ilmiö on nerokkuudessaa melkei yhtä kova kun se taannoine nenäteippi. Kyllä vaa alko ennätyksiä syntymää, ku teippas nenänreiät pystyy, ni ilma virtas suoraa vatsalaukkuu saakka!

 (mulla on kyllä antipatioita muutenki kaikkia kireitä sukkia kohtaa, ku taannoin veritulpan jälkee sai puolivuotta pitää ympäri vuorokauden reiteen saakka ulottuvaa fantsua beeshin väristä sukkaa jalassa. Olis ees ollu neonvihree!)

Paula-normal.jpg
Tosin jos Paulaki pistelee tukisukat jalassa, ni niissä täytyy olla jotai taikaa! (ja epäilmättä minäki pistelisin maratonin helposti alle kolmeen tuntii, jos vaa olis tallessa ne sukat!)

Juu, sosiomediasta tuliki mielee, et seurailen vähä mitä LinkedInissä ihmiset oikei tuuppaa ilmoille. Ku sehä on olevinaa kanava, jossa esiinnytään älykkäinä, et sitte headhuntterit soittais et viittisitkö tulla tänne Applen toimariks. Ni siellä tosiaan on kaikenlaisia neropatteja, jotka laittaa jonkun hassun tai todella vaativan tehtävän ilmoille ja sit 700 000 henkee ympäri maailman haluaa sitä joko peukutella, tai kommentoida. Ja siellä on tosiaan tarjolla esim. jotain ala-astetasosia päässälaskuja ja sit, voivittu, ne 700 000 ihmistä arvailee ja ehdottelee, et paljo se vastaus vois olla! Voi jumalauta, ei matematiikka ole mikää mielipideasia. Et jos on kiinnostunu mielipiteistä, ni voi suuntautua esim. humanistisiin tieteisiin.

blogilasku-normal.jpg

Jos mää olisin palkkaamassa jonkun mestarin ja sieltä löytys referensseistä et tuohon on arvattu yhen ja seiskan väliltä kaikki numerot, ni ehkä miettisin vielä kerran.

Noniin, nyt pitääki mennä takas soffalle. Sieltä tulee nimittäi yks kolmesta suosikki tv-sarjasta: Tsiiro! (ne kaks muuta on Tuuri ja Vuelta). Moi!

2012-Giro-dItalia-Stage-14-Andrey-Amador