Moi
luimpa tossa yks päivä Hesarin mielipideosastolta, kun joku sankari oli lentäny Finskin kansainvälisellä lennolla ja sitä oli kohdannu siellä iha saatanalline epäkohta ja vääryys!

Oli nimittäi sillälailla, ettei ne syöttäny ja juottanu sitä ilmasiks, vaikka sillä oli kauhee nälkä ja jano! Ja tästä sikamaisesta kohtelusta oli tuohduttu ja kirjotettu oikei lehtee, että nyt en kyllä enää ikinä lennä sinivalkosin siivin!

Nii mitä saatanaa ihmiset jaksaa ulista jostai ruokatarjoilusta. Sehä on vittusoikoo lentokoje ja sillä on tarkotus lentää paikasta toisee (ja ilmeisesti iha hyvi oli se lipun hintaa kuuluva palvelu kuitenki toimitettu, ku oli päästy kotii kirjottelemaa niitä nerokkaita mielipiteitäki). Sinne kyytiihä ei mennä niinku syömää, vaa matkustelemaa johonki hevonvittuhun.

Onkse jotenki unohtunu et jos on nälkä, ni ehkä vois astella ennemmi jonku trattoorian, ku lentokojeen ovesta sisää. Tai ottaa eväsvoikkulit. Ja miksei samanlaista kapinaa nosteta ekpresspussia vastaa. Et jumalauta menin Ouluu saakka linjuribiilillä, eikä kukaa tarjonnu ilmasta sämpylää ja limonaatia! Iha paska palvelu! Ja pitäskö veeärränki myynnin sijaa tarjota ilmasiks ruokaa matkaajille niistä kärryistä?

Illaksi kotiin syömään
 
No sitte vielä uutisia kispen keittiöstä. Muistattekos, ku tossa taannoin oli puhetta että kodinkojeet meinaa hajota. Nii arvatkaa, voi saatana sentää, vaa miten siinäki kävi.
Hetken se astiainpesulaite hyrski menemää ja sitte se ykspäivä tuli tiensä päähä. Ai yhren kerran ku vituitti nii mahrottomasti, ettei tienny miten päi olis. Yhen päivän tiskasin haarukoita ja sitte eiku ruusenleevi takaluukkuu ja hakemaa uus. No sitte palas rauha maaha ja alko taas tulla luukusta puhtaita ottimia sekä asetteja ulos.

Ni sitte eiku tossa yks aamu piti keitellä kahvetta, ni voi jumalauta! Se saatanan hella hajos! Et enää ei ollu kyse mistää lapsilukoista, vaa iha kokovartalolukosta. Voivittu yks levy toimi vaan ysillä ja sit jos laitto toisen levyn ni se eka sammu ja toinekaa ei lämmenny. Nyt onki sitte aamusi jännittävä seikkailu aina et miten siinä kahveen poristelussa käy. Et täysin sattuman varasesti joku nejästä levystä saattaa mennä päälle, mut siinä ei varsinaisesti sen on ja offin välillä oo sitä hienosäätövaraa.
Ja arvatkaapa mahtaako tämä hieman risoa?

t. kispen kokeileva keittiö