Voi HIPHEJ!
Tulihan se talvi sieltä ku vähä maanitteli. Oliki toi kotimatkafillarointi aika jännittävä talviseikkailu oikei. Ei siinä polkiessa just paljo eteensä nähny, mut eihä se mitää haittaa, ku ei siellä kukaa muukaa mitää nää.
Tommone talvimyräkkähän on just se talven hauskin fillarointikeli. Samon ku kesän ykkös juoksukeli on iha saatananmoine ukkonen.

Ja oon varmaa maininnukki jo aiemmi, et ku vapaasti saa valita mistä sen kämpän ittellee hankkii, ni kannattaa tietty valita se kaupunkin korkein kohta. Voin kertoa että oli hitusen soijaa pinnassa kun sain lopulta pyöritettyä itteni toho pihaa. Paikalla oli valokuvaajaki, ni pistetääs oikei todistusainesta esiin.

1234637.jpg

Juu. No sitte ku todistusaineistoon päästii, ni voisinki esitellä suuria sähköinsinöörin kykyjäni samaan syssyyn. Kun eilen meni saatana pesukoje rikki. Pesukojeenhan kuuluu hajota just sillon, kun siellä rummussa on kaikki kalsarit, rintsikat ja urheiluvaatteet. No onneks se ei sen pahemmi särkyny, ku käynnistysnappi vaa meni poikki.
Mutta kaikkihan tietää millä tämmöset pikku ongelmat korjataan.

1234635.jpg

Ja volá! Jo myllii taas.
Nyt lieneekin syytä lähteä likaamaan niitä vermeitä taas uudelleen. Hilirimpsis.