Noniin heipödei vaan taas.

Ensin pitää päivittää kuulumiset leuanvedon saralta. Tää ohjelma johon ryhdyin on nyt edenny viikolle 2 ja määrät senku lisääntyy. Voin muuten kertoa, että jumalauta on tehny tiukkaa kiskoa sekin määrä mitä tähän mennessä ohjeissa on sanottu. Tuossa viime pe oli vuorossa sarja, jonka viimesenä piti vetää maksimit esiin. Ni meni siinä viimestä pingertäessä niska täysin jumiin! hahahah

Eipä oo tarvinu paljo taakseen vilkuilla tällä viikolla.

Nomutta viime viikonloppu menikin tällä erää Messilässä. Siellä oli tottakai eniten hienoa vai parhainta. En sentään mäessä käyny. Tän reissun kohokohta osuki Heinolan sitimarkettii, josta viimein sain käsiini uusia tähti-Dumleja. Jukupätkä että on hyviä makeisia!

Opiskelutkin taas tuossa männäviikolla alko ja on pitänyt hitusen ryhtyä naputtelemaan syvällisiä analyyshejä eri asioista. Koulu nyt tosin ei oo vielä nii kiireisenä pitäny, ku vuoden vaihteen jälkeen kertymään ruvennu lehdenlukutaakka.

Vielä syksyllä nimittäi postiluukkuun kolahti joka päivä Hesari, sekä perjantaisin (viikon kohokohtana) Tekniikka&Talos sekä Talouselämä. Niitä lukiessa saikin hyvin päivät sujumaan. Nytpä sitte kauppatieteen opiskelijalle kannetaan ilmaseks myös Kauppalehti. Ja sehä ilmestyy voivittu melkei joka päivä! Ehämmää ehi ees lukee sitä edellistä, ku on jo kaks uutta tullu. Sit vielä ku on viikonloput pois, ni ajautuu siihen kierteeseen että jatkuvasti keittiön pöydällä pinkka lukemattomia uutisia. Ja sekös rassaa mieltä.

Onneks se Kauppalehti tulee ilmaseks vaa johonki toukokuulle, ni kesällä ehin taas ehkä tehä jotai muutaki.

Mutta nyt onki aika lähteä hiihtämää. Kerroinkoha muuten jo, että tilasin ittelleni luistelusukset! Monot tuliki jo, suksia vielä oottelen. Sitte eiku suinpäin ladulle hosumaan niillä välineillä. Uskoisin että mun luistelutekniikka on virtaviivanen ja muutenki iha saatanan tyylikästä katsottavaa. Mutta ajattelin et alan kattomaa mc-kisoja sillä silmällä, että se tekniikka jotenki ajautuu mun alitajuntaan ja sitä kautta jalostuu myös oman ruumiin käyttöön! Kätevää eikö totta.

Hiphei.