Kutten taag.

No nyt on vedetty oikei liput salkoo ku on Ruunerperkin tortun päivä. Mut miks sen tortun pitää olla nii perkeleen pahaa? Jos kerran on torttu, ni miksei voi olla hyvää? Paha torttu on yhtä nerokas idea kun alkoholiton bisse ja kofeiiniton kaffi.

Mutta sitten toisiin torttuasioihin. Käytiimpä tänään pistämässä Mummon pullapuodin enerkiatehokkuus uusille urille, ku siellä oli Porkkanamafian kahvikutsut. Täytyy oikei eriksee antaa paikalle tunnustus, paitsi että pullat ja kaakut on vallan mahrottoman makosia, ni kaikenlisäks puoti on luvannu 100 % päivän ylimääräsestä myynnistä enerkiatehokkuuden parantamiseen. Eka firma Suomessa, joka lupas koko potin tuohon käyttöön. Se on hyvä.

Mutta sitten lupausten lunastukseen. Leuanveto-lupailut tietenki jo unohtu ja muutki uudenvuoden innostukset. Mutta kehuin tuossa kerran, ku oli vallan hieno hiihtopäivä että laitan kuvia esille. Nyt onki sen aika!

Niin tuollahan oli ne massahiihtokisat ja kyllä siellä vaan sedät suihki mäkeen sopat rinnuksilla.

Kävin myös pikkulammen jäällä ihastelemassa päivänpaistetta. Pakkasta oli muistaakseni reilu parikymmentä ja kello jotain klo 10 lauantai aamuna, eikä ristinsielua näkyny. Kyllä se oli hienoa.

Ja kukas kirjeenvaihtajasta kuvan ottaa, jos ei kirjeenvaihtaja itte. Haha. Todistusaineistoa on aina oltava, jos joku alkaa kesällä syyttelee et olisit saatana käyny lenkillä.

Juujuu. No mutta nyt onki korkee aika pakata pelit ja pensselit ja ottaa suunta kohti Ellivuorta. Tää talvi ku tulee liikuttua viikonloput Fiiatilla, ni ei sitä ny millä satakakskasilla viiti lähtee, vaa otetaas mallistosta vähä järeempi peli alle.

Hahah siinäpä naapurin farkkuskåådaaki mahtus kyytii vaikka muutama. Ja täytyypä vielä oikei kehasta tuota Italian ihmeautoo. Saappaan varressa ei vissii juuri paskaa sada, ni pissipojan säiliö onki mitotettu melko nerokkaasti. Etelä-Suomen loskakeleillä pesunestettä riittää keskimäärin sadalle kilsalle. haha

No niin, sitten eikun tuultapäin. Hilirimpsis!