Moi, nyt on laulut laulettu!
Irtisanoin sopimuksen, jonka mukaan mun tilille sujautetaan reipas 55 000 € vuodessa ja vastalahjaks esitän arkipäivisin henkilöä, joka tietäis jostain asioista jotain. Joulukuun ekasta lähtien oon oman toimeliaisuuteni (sekä myötämielisten rahakirstujen päällä istuvien hahmojen) varassa. Voi eläköön tätä start uppien aika! Minäkin, jumalauta.

No ehkä mulla on sitte enskeväänä aikaa kirjotella plokia kaiket päivät, jos pisnekset ei lyö tulta. Tai sitte vaa hiihtelen päivät pitkät.

Sitten aattelin kertoo, mikä nyt jurppii.
Nykyään, kun kaikki tärkeä keskustelu käydään jossain urpoilla foorumeilla ja tvittereissä ja missälienee tööteissä, joista en oo kuulukkaa. Ja sitte ne jotka siellä somessa mesoo kokopäivän jostain päivän polttavimmasta aiheesta (niinku esim siitä, että Fazer on ihan perseestä ku ne laitto Hesarin kantee mainoksen) on sitä mieltä, että kaikki, ellei peräti koko Suomi, on nyt tästäki aiheesta taas kauhian tuohtunu. Väärin. Ei ole.
Jos siellä sosiaalimediassa keskusteluun osallistuu kymmenen, tai vaikka tuhat ihmistä, ni ei se nyt jumalauta tarkota, että kaikki olis tuohtuneita ja keskustelis aiheesta. Saati että kaikkia ylipäätään kiinnostais aihe millää lailla. Suurin osa EI ole tuohtunut, eikä ylipäätään edes kiinnostunu asiasta.
Tää on sama kun kaikki puoliälyset tositeeveet, joita tulee jatkuvasti joka kanavalta. Ja sitte jossai lööpissä lukee että koko kansan rakastama Keijo tippui jatkosta. Öhöm. Voi vittu kuka Keijo? Ja mistä jatkosta? Ja jopa Hesari julkasee uutisia, jossa kerrotaan et kaikki suomalaiset syö 15 kg sian ihraa vuodessa. Voi saatana, onko se oikeesti nii vaikee kirjottaa et "suomalaiset syö keskimäärin noin paljo vuodessa henkee kohti"? Tai "paskasta tv-ohjelmasta innostuneet suomalaiset olivat harmissaan, kun jostain toisesta paskasta ohjelmasta kuuluisuuteen noussut sankari ei päässyt jatkoon". (tästä jälkimmäisestä esimerkistä toisaalta voi suht helposti tunnistaa, että paljon parempi olis olla hiljaa vaa koko aiheesta)

Jurppi mua joku muukin, mut en muista mikä. Otetaanki sen sijaan katsahdus urheiluosastolle, mitenkä tässä nyt on viime aikoina taas elelty!

Pe: Pyöräily 1:00 h + puntti 0:50 h + juoksu 1:00 h
La: Sauvalenkki 3:00 h
Su: Juoksu 1:45 h
Ma: Puntti 0:45 h
Ti: -
Ke: Aamulenkki 1:15 h
To: Puntti 1:00 h

Eli hyvin sekavasti ja vailla minkään sorttista ajatusta <3

moi